[月經] iOS集中討論區 (75) 新機加價 舊機不減

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
早買早享受

打個卡先

個人意見 唔鍾意個mon design
同埋10.5同呢部一樣都係好撚順 完 下年再見
可能係T2單嘢死得多機
睇天線位應該係4s嚟
唔好嚇我
手汗撚表示唔換xs max唔掂
利申:之前用7+ touch id 廢撚咗
手汗多嘅人換 FaceID 嘅 iPhone 好正常
不過連登會有班人係都要吹奏 FaceID 死踩爛踩 TouchID
有需要而換機, 係正常!
而唔係為左炫富, 或者用咩手機黎衡量嗰個係咩人,
呢D 係膚淺~

底果橫野真係好礙眼,而家舊iPad都冇架啦,咪又係咁照用gesture...
有冇apple tv用家都係用呢個睇google drive file
唔比錢可以最新果幾個 比錢就unlock all
https://itunes.apple.com/hk/app/easycloud-for-dropbox/id1102013023?l=en&mt=8
乜有行野阻住個mon嘅位你地都鍾意
ISafe pro 一用face id 即彈app
係咪個個都係咁
最近我部8plus既lightning to 3.5mm腸仔壞左
搞到我要拎返部4出黎聽歌
起碼用到先
我麻麻 最好比人揀有得hide
iPhone都係
試過最經典賣Treo
個機師拿部PalmPilot出來問個flight plan 程式用唔用得返
呢度有d 人一見到唔係讚apple ge comment 就會負皮你,唔使咁上心

我都覺得行bar 好礙眼
Touch ID夠有大把打手
褲袋解鎖論 face id 夜晚唔開燈解唔到鎖 雙胞胎就解到 搶你電話 再對住你塊面就解到 用相就解到
我都好想條BAR 消失
但係短期內應該唔會有咁既一日,始終apple 一出x 就出左份development guide 出黎唔想app developer 係播片之外ge function hide 左果條死人bar
11 inch 黎?
想用2018 ipad 入去trade in 換10.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞