[月經] iOS集中討論區 (75) 新機加價 舊機不減

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無人wtsapp聽錄音會黑mon 唔識彈返出去?
乜人諗乜嘢

講真我真係幾期待呢一日
洗咗咁多錢買accessories淨係可以插一兩部機
計落好唔抵
講真iPhone係咁多機入面最冇換type c急切性嘅一部
不過嘅然MacBook同iPad都行出咗呢一步
Andorid又一早已經行哂type c
iPhone冇理由唔換埋一份
最怕佢直接support usbc手指就真係含撚都無味
有冇比mon貼遮住
Its still an iPad
佢肯先算
我完全唔明插手指咁簡單嘅功能做乜要搞咁多年都仲未有
錢作怪
比得你用external storage佢點谷人買多啲storage
但我用手指試又無呢個問題 個面貼埋去就會咁
我本身無乜面油 我都有用手再抹一抹 定個wtsapp問題?
咁你係咪用全屏mon貼先
yes 係咪有少少hi到個位?
殘廢鬼佬 咁都要用個粒傷殘touch
入手咗xs 準備裸機用
Apple申請左梯形lightning專利
好難講
我對呢啲好敏感,如果我部翻新10.5都見到白影果時就應該會去買11
我都係 已經放左換新機
發現新大陸
原來可以用Screen Time Limit當App鎖
11 條邊好似幾粗喎,10.5係幼邊喎,咁其實係咪差唔多大?
有咩app係多中文電子書買?
我知英文書多數用kindle/amazon買
同埋有咩iPad game 係好玩
唔介意俾錢買但最好唔依賴in app purchase
係 少少都有影響 之前有巴打試過
我都好敏感

但係平時睇youtube/動畫/戲多
唔多用白色底 所以用撚到lag先換
你問我邊部一望落去舒服d 我會答10.5
ipad 2018 > ipad pro 2018
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞