[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
新年快樂
冇無挑既日子 再加上新年假
有冇咩韓綜zip下時間

睇鬼怪啦

係喎 今日已經冇得做

認哥

你意思叫我地睇認哥定咩 認哥正 呢度都多人睇 仲有post

但係好唔鍾意個大肥佬個種搞笑 好難唔將佢同劉在石比較
[b][center][size=6]歡迎光臨 LIHKG 無限挑戰討論區

而家先留意到,湯丸幾好心機
[b][center][size=6]歡迎光臨 LIHKG 無限挑戰討論區

睇j2 sbs歌謠祭嚴正花唱disco
諗起亨敦
睇緊viutv重播
要洪哲同允珠做一日提妻真係笑死
睇緊viutv重播

兩公婆d互動真係攞命 吉果pair我睇完一次唔敢再睇
睇返西海岸個MT
發現除左大神之外
得洪哲可以係無挑做到主持。。。
睇緊viutv重播

400回特輯爆自己鐘意個鬼妹
食檸檬

洪哲最怕厚面皮女仔
bada, 允珠
不過兩個都好正
睇返西海岸個MT
發現除左大神之外
得洪哲可以係無挑做到主持。。。

當時黎講係 但之後亨敦都做到好出色
痴線, 恩伊真係比吉冧死
痴線, 恩伊真係比吉冧死

吉係幾勁

400回特輯爆自己鐘意個鬼妹
食檸檬

洪哲最怕厚面皮女仔
bada, 允珠
不過兩個都好正

兩個我都好鍾意 老爹好驚bada

god湯丸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞