[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
光熙今集做乜鳩
今集最後喇係咪呀 之後休息

睇返你呢句先記得光熙今集有出過鏡 播播下冇左影
梁世亨

有人氣但冇名氣😂有排佢學,今集笑到我

黑人憎到
梁世亨

有人氣但冇名氣😂有排佢學,今集笑到我

黑人憎到

對住佢睇唔落去
湯丸巴失蹤左?
個個以為梁世亨性格就係咁?
第一日睇韓綜呀
感謝湯丸巴 推薦LIST
最近又推多個新同事入坑
不過佢腐女黎 ,係見我睇緊河秀問咩黎先想睇
但佢又話搞笑既集數都岩,跟住就見到你上面呢D 建議

我都係腐女但河&秀腐唔落喎
雖然好好笑
最近又推多個新同事入坑

雖然好好笑

作家都腐到河秀啦
可能咁岩萌相愛相殺,忠犬女皇
最近又推多個新同事入坑

雖然好好笑

作家都腐到河秀啦
可能咁岩萌相愛相殺,忠犬女皇

可能我功力未夠
嚟緊俊河同權相佑都幾基情四射
加埋蘇志燮3P仲好

黑人憎到

對住佢睇唔落去

佢玩青剛個度玩得太耐 有少少過火

佢玩青剛玩得耐絕對可以同佢比人認錯同唔識佢果度做對比,好在佢咁搞法先夠今集份量,靠光熙閃鏡唔夠一分鐘真係出事🙈.
光熙今集做乜鳩
今集最後喇係咪呀 之後休息

之後下車啦

講真如果光熙退伍之後冇得入返無挑 憑佢本身個人應該冇咩公司會係想簽佢

光熙除左無挑都其他節目做緊 唔會冇人簽
梁世亨今集做得唔錯
佢果種自信既反差好正
個個以為梁世亨性格就係咁?
第一日睇韓綜呀

屌你追下post先講野
冇撚人話佢性格 講緊佢既做法呀
洪哲單野係唔係confirm左架啦 見到個topic真係好開心
梁世亨今集做得唔錯
佢果種自信既反差好正

佢發癲好好笑
梁世亨今集做得唔錯
佢果種自信既反差好正

佢發癲好好笑

笑到傻左
洪哲單野係唔係confirm左架啦 見到個topic真係好開心

D幾日無左消息
可能大神金pd氹緊佢返黎

D幾日無左消息
可能大神金pd氹緊佢返黎

未confirm
好耐未試過停播,有d失落感

停播為左走更遠既路呀巴
停播時間用黎說服返洪哲同Dony返黎既話 乜都抵
《無挑》就上週節目車輛逆向行駛道歉:注意不周反省中

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=307519
《無限挑戰》方「因為逆行質疑製作團隊不察,深深反省」

23日MBC《無限挑戰》製作團隊通過報導資料表示「《你的名字》篇中出演者們搭乘的車輛在單行道上逆行的場景被播出。

當時司機對場所不熟悉,做出了錯誤的判斷,失誤逆行。但是製作團隊沒有仔細查看現場,是更大的失誤,對此我們在深刻反省。給觀眾朋友們帶來麻煩,我們真心道歉,以後會更加注意。」

韓網新聞評論見下:

此部分為韓國網友在該新聞下的評論,與K-Day觀點無關

也不代表國內網友的觀點

http://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404067026971842915
無線台季播制,再也不是「天鵝的夢」

http://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404067152138211363#_0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞