[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
#K-Day簡訊#【tvreport】 1日KBS的新節目#炫耀房客人#直播中,#朴明秀#和#金希澈#傳達了自己作為MC的感想。金希澈對於和朴明秀的配合表示“我從前就很喜歡了。喜歡朴明秀,卓在勳,申正煥這類的人。今天想要好好做一下。”朴明秀說“小電視裡我的笑聲死亡了。我對直播有點陰影。今天沒有要搞笑的負擔感。”金希澈說“就當是可視廣播節目看就行。”朴明秀說“我廣播節目做的很好,同時段收聽一位,去年還得獎了。但是好笑的是去領獎的只有我自己。”引發了笑聲

Speed講獨島,可能當地人好buy

其實唔係咁中意佢地講歷史個d(偉大的遺產就由佢啦)
好似speed咁
成日渲染民族情緒 淨係講獨島都講左好多次 睇到厭
可能韓國人好buy啦

其實係我地香港搞成咁先唔buy
無挑利用電視媒體既渲染力推廣少人提既topic
功力好深厚
的確韓國歷史唔係target比我地睇 無計

其實無挑既target從來都只係韓國人

但係果集係好隱晦咁講獨島
去到尾先解番畫全部野都同獨島有關
唔似之前d集數上堂hard sell歷史
依點我覺得好神

speed 個劇本真心寫得唔錯
講民族渲染我反而唔係咁中意宇土路咁刻意煽動情緒

其實肯講歷史係我好欣賞無挑嘅其中一點
我反而會羨慕人哋會有呢啲節目肯提肯講

強國個a貨無挑抄呢集抄到成pat屎

有無巴打有呢幾張既ip7 plus size wallpaper

有無巴打有呢幾張既ip7 plus size wallpaper

第二張真係型到

第二張真係型到

Super7
其實紐約果張畫展果陣已經覺得影得好靚 可惜係唔齊7個

第二張真係型到

第二張好似係湯丸巴整架 ( 我都用緊
再睇多次生死時速 上中下
真係好好睇 好刺激
無挑製作真係痴撚線

第二張真係型到

係呀 之前高登果陣湯巴整
換左機 唔啱size

第二張真係型到

係呀 之前高登果陣湯巴整
換左機 唔啱size

其實我都想要最底個張手機SIZE
我個部會切左俊河
洪哲同俊河專登減肥為去米蘭果個特輯
俊河減左肥真係型左好多 洪哲個look又係超型

補圖

真係好癲

補圖

真係好癲

係型到喊出黎啦好嗎
我睇IF 特輯隻眼無離開過佢

補圖

真係好癲

係型到喊出黎啦好嗎

大神笑佢話減肥嗰陣佢啲皺紋笑起上嚟就好似熔緊嘅蠟燭咁 仲因為咁多左個花名

補圖

真係好癲

係型到喊出黎啦好嗎

大神笑佢話減肥嗰陣佢啲皺紋笑起上嚟就好似熔緊嘅蠟燭咁 仲因為咁多左個花名

但係皮膚真係無肥個陣咁好 而家個樣仲後生過蠟燭個期 不過真心好型 特別係佢咁既歲數減肥同操
好耐無睇無挑,睇左新個集 好掛住洪哲

補圖

真係好癲

係型到喊出黎啦好嗎

但係皮膚真係無肥個陣咁好 而家個樣仲後生過蠟燭個期 不過真心好型 特別係佢咁既歲數減肥同操

其實呢個節目比左個動力佢地去做啲一生人都未必會做一次既野
真係yolo

屌 老爹好可愛

屌 老爹好可愛

幾時架

屌 老爹好可愛

幾時架

今日 錄happytogether
3月5日,藝人光熙方面表示,光熙選擇低調入伍,不會對外界表達入伍感想。

光熙方面關係人表示:「13日,光熙不會進行發表入伍感想等官方日程,他會低調地入伍。」

據已公開的消息,光熙已獲得了加入軍樂隊的相關資格,他將於3月13日到忠清南道論山的陸軍訓練所報到,接受5個星期的基礎軍事訓練,之後,加入軍樂隊服役。

目前,光熙仍在參與MBC綜藝節目《無限挑戰》的拍攝,而8日,他還將與秋成勳等人出演綜藝節目《Radio Star》。(責編:崔金星)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5207&postID=317349&t=%E5%85%89%E7%86%99%E9%81%B8%E6%93%87%E4%BD%8E%E8%AA%BF%E5%85%A5%E4%BC%8D+%E5%85%A5%E4%BC%8D%E7%95%B6%E6%97%A5%E7%84%A1%E5%AE%98%E6%96%B9%E6%97%A5%E7%A8%8B&rtn_sns=fa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞