[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
洪哲返嚟就好喇 冇左佢嘅無挑係永遠缺少5%
有冇啲咩舊集數好笑 好大壓力想放鬆下

對我嚟講無咗佢差唔多少咗75%
【無限挑戰 - 減壓篇】
如果巴絲壓力打想減減壓放鬆吓?
咁可以睇睇以下落嚟為你推介嘅集數
包保你有壓力都笑到無壓力

【重拾童真系列】
回味小學雞童真,就會明白無論咩時候都有要面對嘅事情
笑下放鬆下,不是因為幸福而笑,是因為笑而辛苦

無限挑戰 E024 061021 秋天郊遊特輯
推薦度:★★★★★

小朋友開心秋遊,可以了解下當年明秀同嫂嫂嘅愛與恨

無限挑戰 E039 070203 英文研修特輯

咁可愛嘅幼稚園小朋友邊度有?無限挑戰!!

【笑住喊系列】
除咗笑之外,個人認為喊下都可以有效減壓
但笑完再喊再喊完再笑,真喺可以成身都輕鬆晒

無限挑戰 E186 100102 無限圖展 + 好兄弟壞兄弟特輯(上)
無限挑戰 E187 100109 好兄弟壞兄弟特輯(中)
無限挑戰 E188 100116 好兄弟壞兄弟特輯(下)

雖然三集可能長咗D,但我個人起碼LOOP咗十幾次
點解可以睇極唔厭?因為每次睇都好似睇緊新集數咁

無GIF圖添

無限挑戰 E234 110129 FanTV盛載愛(上)
無限挑戰 E235 110205 FanTV盛載愛(下)

寫到第四個發現推薦度每個都喺★★★★★
BTW依集真喺無限推薦
點解?因為就算你喺第一次睇又好,睇過幾集又好
你對成員嘅認識喺幾個又好,一個都無又好,都非常容易入口
唔講太多了,劇透就唔好

如果都睇過我再推薦其他集數

來源:無限挑戰 Etel:1620907182010年月曆特輯(上)

上面好多都睇過 依家睇緊鄂霍次克海特輯
湯圓

期待洪哲回歸
可唔可以帶埋四大天王之一一齊返去
lm

點解係都要搵我呢?
比我抖下啦 我病架
湯圓

點解係都要搵我呢?
比我抖下啦 我病架

掛住你 瘋狂存在感

點解係都要搵我呢?
比我抖下啦 我病架

掛住你 瘋狂存在感

拖住吉同亨敦返屋企
感謝湯丸巴 推薦LIST
最近又推多個新同事入坑
不過佢腐女黎 ,係見我睇緊河秀問咩黎先想睇
但佢又話搞笑既集數都岩,跟住就見到你上面呢D 建議
盧洪哲回家??
留名
梁世亨
梁世亨

有人氣但冇名氣😂有排佢學,今集笑到我
停播完返黎就好啦
洪哲
光熙直頭俾人放置play
光熙今集做乜鳩
今集最後喇係咪呀 之後休息

之後下車啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞