[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
想問下巴打們之前JUNJIN入黎無挑果陣比人嘈啲乜
DONY也係邊個時期開始比人鬧
利申:前年開始睇無挑依家可能都睇左六成

JUNJIN好似無乜點畀人嘈
最多喺話過下成日病同請假咁啫
亨敦就第一季無謀挑戰同第二季無理挑戰嘅角色定位喺大食有力肥仔咁,但點知嚟個成0.1噸嘅俊河,重疊角色之餘仲超越咗之前嘅定位,所以開始搵過另一個角色畀佢,之後就成就咗除咗搞笑之外乜都做得好嘅搞笑藝人,再加上當時佢仲上過兩次我結(最引人鬧嘅當然喺同泰妍嗰次),又畀哈洪話佢人前人後咁

BTW其實要嘈要鬧嘅都一定有嘅
連劉大神都有過ANTI
而且無可能令全個世界嘅人都鐘意你
BTW巴打點解會想知點解佢地畀人嘈或鬧

利申:以上全靠個人記憶,當中可能有錯,見諒

有無巴打有呢幾張既ip7 plus size wallpaper

無嘅整到有

再要再整,背景色、陰影、外光色都可以改
有想要嘅顏色可以畀埋色碼我
色碼表:https://www.toolskk.com/color.php
依張我淨喺拉長咗上面

亨敦就第一季無謀挑戰同第二季無理挑戰嘅角色定位喺大食有力肥仔咁,但點知嚟個成0.1噸嘅俊河,重疊角色之餘仲超越咗之前嘅定位,所以開始搵過另一個角色畀佢,之後就成就咗除咗搞笑之外乜都做得好嘅搞笑藝人,再加上當時佢仲上過兩次我結(最引人鬧嘅當然喺同泰妍嗰次),又畀哈洪話佢人前人後咁

連劉大神都有過ANTI

大神可以畀人罵d咩呀?
小鬼當家原來15年 點解好似唔覺有咁耐之前睇 好有印象仲

因爲15年之後個d 太垃圾, 記唔入腦

連劉大神都有過ANTI

因為以為JUNJIN又係比係鬧
所以第六人果陣唔肯番無挑
BTW我係絲

連劉大神都有過ANTI

大神可以畀人罵d咩呀?

即刻諗住今集播番人生劇場
大神最後食完炸醬麵
用左2張紙巾抹嘴
d人話佢唔環保
洪哲同haha 肥仔攬個下個感覺好奇怪
睇得出佢地都好掛住瘋孩子

比大家講完忍唔住睇返!
好好笑 搭飛機冇人想坐大神隔離
驚被教育

順便睇埋捉迷藏 洪哲真係好癲
未見過咁真實既綜藝

跳落水 底褲都唔著

我覺得捉迷藏應該要入追擊戰best 5

一拍埋瞬間覺得光熙果期追擊戰冇咩特別
差太遠

係喎 點解會無 speed就覺得麻麻地 除左炸洪車個到
不過捉迷藏在石 洪哲都勁有表現喎
haha一跳落水即刻返上去個到都好好笑 又多反轉 成日以為實無死點知比人捉到

speed真係麻麻 而且都唔似追擊

Speed講獨島,可能當地人好buy

speed我覺得幾好睇 最尾炸架車咁癲睇到我
追擊戰黎講捉迷藏好高質
湯丸整堆iphone wallpaper好高質

連劉大神都有過ANTI

仲記得Dony上我結俾成員恥笑

SUPER7高質

SUPER7高質

SUPER7係一個遺憾

連劉大神都有過ANTI

因為以為JUNJIN又係比係鬧
所以第六人果陣唔肯番無挑
BTW我係絲

絲打您好
其實JUNJIN表現嚟計已經超晒班
要體能有體能,又無乜偶像包袱,扮女人又得
BTW可以睇返當年D片成鬼日欺凌亨敦
但睇返最近嘅一周偶像就可想而知佢地幾老友鬼鬼
(但又有可能喺藝人嘅功力 )
講開鬧其實被鬧得最勁嘅一定喺吉
無挑留言版長期被屌NO.1
明秀都多得佢唔少,自己吉嚟咗之後畀人鬧少咗好多
因為吉嚟之後明秀先喺NO.1
但明秀依D老seafood理得你咁多啫,左耳入右耳出啦
而吉認真便輸了,一開始為咗頂JUNJIN同HAHA嘅空缺空降無挑
以黑人憎角色做設定,又真喺做得幾好
好到真喺咁鬼多人憎佢
去到中期真喺頂唔順,又加上SUPER7事件
曾經一度想下車 多得成員開解先睇開咗
講開吉,有集好深刻:無限挑戰 E275 111112 TV戰爭特輯(上)
如果未睇嘅唔好睇粉字,睇咗先返嚟

金PD又喺衰嘅,搞到象棋咁,兵食將 最細食最大
之後吉走去咗民調,遇到位伯伯
伯伯  吉:
:如果周末見唔到劉在石您會覺得點?
:如果見唔到唯有同電視台投訴
:我依家要去熄咗劉在石部攝影機 咁樣就見唔到在石哥了
:唔得
:無咗我就得,無咗在石哥就唔得?
:喺
:咁我唔出嚟讓在石哥出嚟會好D?
:你唔出嚟就啱架啦

雖然最後都喺下車 但衰喺自己手啫
依家做返音樂都好嘅,好過日日帶住老豆老母返工
光熙同梁生就唔太清楚了,因為自從洪哲走咗之後...

洪哲同haha 肥仔攬個下個感覺好奇怪

睇緊特登入黎就係想講呢樣
好想喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞