[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
追到吉下車了

全盛時期開始結束

全盛其實係洪哲下車

果陣吉真係好正,估唔到最高峰果下出事,洪哲就鋪路接緊棒,唉 好可惜

全盛時期開始結束

全盛其實係洪哲下車

果陣吉真係好正,估唔到最高峰果下出事,洪哲就鋪路接緊棒,唉 好可惜

依家唯有等佢番黎啦
洪哲重未有答覆

唔係話FROM 支那嗰個掛?

我都聽到廣東話 不過佢地話自己come from china....

好明顯係廣東

班港女竟然肯認自己係中國人 ...

廣東人都識廣東話既,唔係得香港人識廣東話

全盛其實係洪哲下車

依家唯有等佢番黎啦
洪哲重未有答覆

每日都入黎追post 期望洪哲會返黎

全盛其實係洪哲下車

吉個陣已經好好笑
點知就出事

梁世亨

有人氣但冇名氣😂有排佢學,今集笑到我

黑人憎到

對住佢睇唔落去

同haha影相個度有人用廣東話講野然後對住haha講 : I come from china
梁世亨

有人氣但冇名氣😂有排佢學,今集笑到我

黑人憎到

對住佢睇唔落去

同haha影相個度有人用廣東話講野然後對住haha講 : I come from china
有冇人講下洪哲相親特輯做咩比人鬧
播完又要道歉+腰斬

韓國網民好似高登仔咁起班女底 節目組覺得搞到人地 所以腰斬(好似係)
播完又要道歉+腰斬

韓國網民好似高登仔咁起班女底 節目組覺得搞到人地 所以腰斬(好似係)

yup
播錢戰2 唔cut 版得唔得
洪哲返黎我會睇返
播完又要道歉+腰斬

yup

鍾民鍾國果兩個相親都冇事
班泡菜網民真係對無挑特別多意見

但靚個d都係藝人黎,唔係素人
假iu同臨尾haha搵個個都係
想問洪哲係咪有Ig? 想科勞
播完又要道歉+腰斬

yup

鍾民鍾國果兩個相親都冇事
班泡菜網民真係對無挑特別多意見

屌本來好期待
點知又腰斬

相親話要保護d女都講得通
但偵探特輯都斬先奇怪

屌本來好期待
點知又腰斬

相親話要保護d女都講得通
但偵探特輯都斬先奇怪

偵探特輯應該係吉份量問題
佢地一齊查案 鏡頭好難cut走
唔似得錢戰2咁樣各自行動
想問洪哲係咪有Ig? 想科勞

rohongchul
留名

@kimkyoungup

매직맨션 (리쌍컴퍼니) 김경업 실장입니다

데뷔 할 신인을 찾고 있습니다!
모집분야 (가수,배우,모델)

kimkyoungup@naver.com

위 메일주소로
이력서&사진&영상&음원 보내주시고요
추후 2차 오디션 진행 예정입니다

#가수 #배우 #모델 #보컬 #연기자 #오디션 #리쌍 #길 #정인 #신인발굴 #audition #singer #actor #model

Google英譯

Magic Mansion (Lee Ssang Company) is the head of Kim Kyung-up.

I'm looking for a rookie to debut!
Recruitment field (singer, actor, model)

Kimkyoungup@naver.com

By email address above
Resume & Photo & Video & Sound Recording
The second audition will be held later

# Singers # Actors # Models # Vocal # Actors # Auditions # Reversals # Way # Jung In # Discovering the Rookie # audition # singer # actor # model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞