[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
亨敦生日

Wtfffffffffff

正呀喂

我覺得係私下聚餐

就算係都可能係講無挑回歸 俾d希望自己

希望係好消息
睇到mc敏智
最後好有空虛感 同吉相擁就完

大神連rap都似模似樣
到底有咩佢做唔到

其實次次運動特輯 大神都係主力
佢自己都講過 印象最深刻/可惜ge都係運動特輯

賽艇

前幾日睇完賽艇特輯,最尾見到教授喊住多謝無挑member真係忍唔住喊

教練 自

睇親賽艇特輯都會爆喊 I don't wanna miss a thing

敦兒不停嗌加油
俊河係架快艇邊喊邊大嗌做得好
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢
係咪全職做綜藝人定轉行玩格鬥
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

紙片人
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

服完兵役先再講
@nainaifanfan
老爹留言:瘋子,想你了^^
洪哲回復:更瘋的大哥,下周見哦KKK ​​​​

Wtfffffffffff

正呀喂

屌,真既話好開心
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

點建佢唔簽返原本間公司
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

紙片人

話係因為佢同秋成勳熟所以簽
佢打羽量級應該ok

羽量級 轉左公司咪幾好

正呀喂

我覺得係私下聚餐

就算係都可能係講無挑回歸 俾d希望自己

希望係好消息

光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

點建佢唔簽返原本間公司

佢原本間公司應該幾差下
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

點建佢唔簽返原本間公司

佢原本間公司應該幾差下

係好撚差
佢嗰團幾多人唔清楚 但都捧到四個ace出嚟(綜藝:光熙 演戲:時完、炯植、桐俊)
照道理公司識做實會用呢四個帶起成隊 屌間垃圾公司就淨係捧呢四個 完全唔撚理團隊
人哋出道做idol唱歌跳舞 屌佢搞到光熙完全變咗gagman 另外三個就變咗演員
可能會話光熙反正都唔啱做idol 直接轉型都好
都啱嘅 如果要轉型就轉埋公司 直接主力接綜藝job
反正真係搵唔到任何理由留喺呢間公司
有啲1999 屌細力啲
終於可以留名
無挑繼續大發

無得睇無挑睇左新西遊記3,笑到仆街

同意,而家都追緊,悲情王子

冇無挑睇,搵左姜虎東d野睇
但認識的哥哥 新西遊記兩套都係睇秀根多

秀根好中我笑點 次次都笑到

殷志源世界級

近排有睇新西遊記3,覺得好正,追返新西遊記2

無挑上年水晶男孩特輯之後,對殷志源觀感唔同左

依家覺得佢好正,同埋水晶男孩都好正
光熙簽左新公司
同公司有秋成勳同金東賢

點建佢唔簽返原本間公司

佢原本間公司應該幾差下

係好撚差
佢嗰團幾多人唔清楚 但都捧到四個ace出嚟(綜藝:光熙 演戲:時完、炯植、桐俊)
照道理公司識做實會用呢四個帶起成隊 屌間垃圾公司就淨係捧呢四個 完全唔撚理團隊
人哋出道做idol唱歌跳舞 屌佢搞到光熙完全變咗gagman 另外三個就變咗演員
可能會話光熙反正都唔啱做idol 直接轉型都好
都啱嘅 如果要轉型就轉埋公司 直接主力接綜藝job
反正真係搵唔到任何理由留喺呢間公司
有啲1999 屌細力啲

間公司好唔掂,帝國之子應該好耐冇出歌,個團一D都唔紅

係果4個紅,其他成員乞緊食
@韓國me2day
【tvreport】[黃光熙簽約秋成勳所屬社BONBOOENT,"義氣的選擇"!]6日據多位電視台相關人士透露,#黃光熙#與明星帝國合同期滿後,轉簽了#秋成勳#所屬社BONBOOENT.據悉,光熙雖收到了很多大型公司的love call,但基於與至親秋成勳的義氣選擇了其公司. ​​​​

【Naver綜合】BONBOOENT相關人士表示,"經過多方面協商,最近和#光熙#簽訂了專屬合約."接著,該人士對光熙入伍問題表示,"預計將於3月左右入伍,至今為止還沒有確切日期.將繼續活動一段時間."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞