[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
咁都發現到 韓國班人實係一路睇綜藝一路玩找錯處

根本唔會留意到
可能佢地一集翻睇10幾次找錯處
光熙做無挑真係好唔自然
今集係林x路 d路人揾haha影相 最尾嗰兩個女仔係香港人 我聽到廣東話
無挑停成個月?依個月播花絮?
今集係林x路 d路人揾haha影相 最尾嗰兩個女仔係香港人 我聽到廣東話

唔係話FROM 支那嗰個掛?

我都聽到廣東話 不過佢地話自己come from china....
感謝湯丸巴 推薦LIST
最近又推多個新同事入坑
不過佢腐女黎 ,係見我睇緊河秀問咩黎先想睇
但佢又話搞笑既集數都岩,跟住就見到你上面呢D 建議

我都係腐女但河&秀腐唔落喎
雖然好好笑

作家都腐到河秀啦
可能咁岩萌相愛相殺,忠犬女皇

可能我功力未夠
嚟緊俊河同權相佑都幾基情四射
加埋蘇志燮3P仲好

客咩氣
可以整個hehe推薦LIST喎

我都聽到廣東話 不過佢地話自己come from china....

好明顯係廣東
最近又推多個新同事入坑

雖然好好笑

作家都腐到河秀啦

可能我功力未夠
加埋蘇志燮3P仲好

客咩氣

唔明點解要2條佬剝光豬抱抱碌雪地
加埋蘇干支
俊河係總攻
HEHE 推荐LIST 我好需要 !!!!!

好明顯係廣東

香港大把大中華膠啦

可能我功力未夠
加埋蘇志燮3P仲好

客咩氣

加埋蘇干支
俊河係總攻
HEHE 推荐LIST 我好需要 !!!!!

琴晚睇緊蘇志燮回歸果集 笑到痴線
蘇ganzi可唔可以上多啲綜藝
rm又繼續播

點解係都要搵我呢?
比我抖下啦 我病架

掛住你 瘋狂存在感

拖住吉同亨敦返屋企

掛住你套銀色西裝😭
rm又繼續播

就係咁先過隔離望下,有人話無節目有rm咁大,我笑而不語
rm又繼續播

恭喜晒
最近又推多個新同事入坑

雖然好好笑

作家都腐到河秀啦

可能我功力未夠
加埋蘇志燮3P仲好

客咩氣

加埋蘇干支
俊河係總攻
HEHE 推LIST 我好需要 !!!!!

做咩用殘體字
韓票選最喜歡的電視節目 《鬼怪》終結《無挑》27個月連莊

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=307921
rm又繼續播

恭喜晒

恭喜咩

好明顯係廣東

班港女竟然肯認自己係中國人 ...
好耐未試過停播,有d失落感

停播為左走更遠既路呀巴
停播時間用黎說服返洪哲同Dony返黎既話 乜都抵

最近又推多個新同事入坑

雖然好好笑

作家都腐到河秀啦

可能我功力未夠
加埋蘇志燮3P仲好

客咩氣

加埋蘇干支
俊河係總攻
HEHE 推LIST 我好需要 !!!!!

做咩用殘體字

我係打個推字出LIST 選字 同一頁眼殘睇唔到前面個幾個option
追到吉下車了

全盛時期開始結束
追到吉下車了

全盛時期開始結束

全盛其實係洪哲下車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞