[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
下集分明就係我盧詐神嘅特輯best5

光熙死去當兵打飛機啦

世亨仲話追擊戰會有光熙份,我心諗唔撚係掛
根本光熙嗰集做啲野都係好普通,點算經典,只不過係比佢平時表現好啲咋嘛
講追擊戰一定係大小惡魔同傻瓜哥

製作組唔知會唔會格硬俾佢個集入best5 以前追擊戰真係正到仆街 雖然我未睇曬 最深刻係係個大麥田個集 個氣氛正到

未睇哂既話真係唔建議睇下一集,經典位播哂出黎之後睇返會失色好多

Agger
睇完呢集 好有衝動由頭睇多次 但幾百集我又覺得太多
岩岩睇完摔交特輯 好好睇呀

我以前會飛左自己冇興趣既特輯睇, 例如摔交 同拳擊少女,國標舞 , 點知後期睇晒其他,先睇返d未睇既集數, 原來全部都好撚好睇

之前同你一樣,見商社好似無無聊聊咁,俊河個角色又係咁KY所以放到最尾先睇
睇完先知主角黎既 , 屌左自己好多次
今集堅好睇喎 不過仲諗住會有haha同劉大神玩原來如此

一睇到洪哲下車成集即刻靜曬 而家新加左人入黎但係做唔到以前咁多野講既畫面

好想知俊河有冇sd message俾哈哈

一定有啦,佢好小氣,但堅好笑
蝦果篇詩反映佢真係有才華

佢同哈哈唔會啦, 世亨就有D 幾
HAHA 要過份到好似SMTM 咁,咁俊河就應該會火既

光熙死去當兵打飛機啦

根本光熙嗰集做啲野都係好普通,點算經典,只不過係比佢平時表現好啲咋嘛

製作組唔知會唔會格硬俾佢個集入best5 以前追擊戰真係正到仆街 雖然我未睇曬 最深刻係係個大麥田個集 個氣氛正到

未睇哂既話真係唔建議睇下一集,經典位播哂出黎之後睇返會失色好多

Agger

大麥田邊集
無左真小漫唔知去邊睇
無左真小漫唔知去邊睇

佢面書有po新link
Super 7 好耐都冇睇得咁開心

光熙死去當兵打飛機啦

Agger

大麥田邊集

e303?但我印象中呢集好似普通咋喎,以追擊戰黎講
今個星期六個集正呀, 仲有D 未公開既畫面
BTW 佔領戰個集都唔錯, 冇記錯係 得俊河中立TEAM個集

但係講到經典 帶著錢包 真係教科書級別.
利申: 當初就係睇錢包入坑
今個星期六個集正呀, 仲有D 未公開既畫面
BTW 佔領戰個集都唔錯, 冇記錯係 得俊河中立TEAM個集

但係講到經典 帶著錢包 真係教科書級別.
利申: 當初就係睇錢包入坑

因為錢包先有RM呢個節目,究竟係咪真

一睇到洪哲下車成集即刻靜曬 而家新加左人入黎但係做唔到以前咁多野講既畫面

真心笑死 個集我冇睇過
明秀12歲都未睇 反而想重睇無限商社 真心正

明秀12歲我覺得主角係洪哲 玩所有game都咁勁 扮打空氣個下第一次睇笑到痴線

真心笑死 個集我冇睇過

明秀12歲我覺得主角係洪哲 玩所有game都咁勁 扮打空氣個下第一次睇笑到痴線

屌我琴晚睇返都笑到失智
仲要病病地 勁撚辛苦
睇左新嗰集,再睇下大家既留言,真係有d 眼濕濕,感覺回不去了

真心笑死 個集我冇睇過

屌我琴晚睇返都笑到失智
仲要病病地 勁撚辛苦

明秀老豆同呀媽出場果度真係笑到抽根
睇左新嗰集,再睇下大家既留言,真係有d 眼濕濕,感覺回不去了

就算而家整到幾大製作都唔夠以前成班坐係到傾計好睇
【體育東亞】[盧宏哲經過磨合與深思,正式領養一頭驢,感慨"終於遇到了命運的伴侶"] 因為擔心驢無法適應首爾生活,所以盧宏哲謹慎地與驢磨合了幾個月的時間,觀察並進行了深入的思考,終於在昨天(20號)正式簽署了領養協議.盧宏哲表示:"經過7個月的深思熟慮,終於下了決定.驢這位朋友帶給我太多的喜悅","是從美國來的可愛,嬌小的朋友,給人的印象也非常好","等待了很長時間,終於遇到了我命運的伴侶".

一開頭見經過磨合深思呢句 以為⋯⋯
【體育東亞】[盧宏哲經過磨合與深思,正式領養一頭驢,感慨"終於遇到了命運的伴侶"] 因為擔心驢無法適應首爾生活,所以盧宏哲謹慎地與驢磨合了幾個月的時間,觀察並進行了深入的思考,終於在昨天(20號)正式簽署了領養協議.盧宏哲表示:"經過7個月的深思熟慮,終於下了決定.驢這位朋友帶給我太多的喜悅","是從美國來的可愛,嬌小的朋友,給人的印象也非常好","等待了很長時間,終於遇到了我命運的伴侶".

驢洪哲

講到好好笑
快啲搵番個女朋友啦盧美男

中.央.本.色

食神四十年
頭腦無所用
詐欺王忠臣
腦容量貧弱
肉體大苦難
白痴鄭中央

中.央.本.色

食神四十年
頭腦無所用
詐欺王忠臣
腦容量貧弱
肉體大苦難
白痴鄭中央

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞