[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(3) - 洪哲愛·回家之幾時入席

814 回覆
27 Like 6 Dislike
俊河個仔真係可愛到核爆

@kimkyoungup

매직맨션 (리쌍컴퍼니) 김경업 실장입니다

데뷔 할 신인을 찾고 있습니다!
모집분야 (가수,배우,모델)

kimkyoungup@naver.com

위 메일주소로
이력서&사진&영상&음원 보내주시고요
추후 2차 오디션 진행 예정입니다

#가수 #배우 #모델 #보컬 #연기자 #오디션 #리쌍 #길 #정인 #신인발굴 #audition #singer #actor #model

Google英譯

Magic Mansion (Lee Ssang Company) is the head of Kim Kyung-up.

I'm looking for a rookie to debut!
Recruitment field (singer, actor, model)

Kimkyoungup@naver.com

By email address above
Resume & Photo & Video & Sound Recording
The second audition will be held later

# Singers # Actors # Models # Vocal # Actors # Auditions # Reversals # Way # Jung In # Discovering the Rookie # audition # singer # actor # model

個次俊河同吉去北京時呢條友都有跟埋去

@kimkyoungup

매직맨션 (리쌍컴퍼니) 김경업 실장입니다

데뷔 할 신인을 찾고 있습니다!
모집분야 (가수,배우,모델)

kimkyoungup@naver.com

위 메일주소로
이력서&사진&영상&음원 보내주시고요
추후 2차 오디션 진행 예정입니다

#가수 #배우 #모델 #보컬 #연기자 #오디션 #리쌍 #길 #정인 #신인발굴 #audition #singer #actor #model

Google英譯

Magic Mansion (Lee Ssang Company) is the head of Kim Kyung-up.

I'm looking for a rookie to debut!
Recruitment field (singer, actor, model)

Kimkyoungup@naver.com

By email address above
Resume & Photo & Video & Sound Recording
The second audition will be held later

# Singers # Actors # Models # Vocal # Actors # Auditions # Reversals # Way # Jung In # Discovering the Rookie # audition # singer # actor # model

個次俊河同吉去北京時呢條友都有跟埋去

佢依家係跟GIL還是GARY呢??
俊河個仔真係可愛到核爆

個節目做啦咩

屌本來好期待
點知又腰斬

相親話要保護d女都講得通
但偵探特輯都斬先奇怪

偵探特輯應該係吉份量問題
佢地一齊查案 鏡頭好難cut走
唔似得錢戰2咁樣各自行動

吉走左之後有邊集一定要睇?
選舉特輯開始有d悶

曼谷特輯
盜賊門特輯
俊河個仔真係可愛到核爆

個節目做啦咩

http://m.imbc.com/program/mboard_view.aspx?progCode=1003459100000100000&objid=2017_40&listid=6677583&title=66%2b467Cp67aEIOyYgeyDgQ%3d%3d
#鄭俊河# #鄭埻夏# #四十春記#未公開視頻
Loha:大家好!我是Loha~我現在四歲啦!很快就會是五歲的大葛格啦!
尼莫:那麼你有討厭爸爸的時候嗎?
Loha:嗯!
尼莫:什麼時候呢?
Loha:以前討厭過噢!
尼莫:為什麼討厭呢?
Loha:因為爸爸太胖!胖!了~
尼莫:那麼如果爸爸一個星期沒回家的話會怎麼樣呢?
Loha:沒關係噠!
爸爸再見!我愛你!

個節目做啦咩

http://m.imbc.com/program/mboard_view.aspx?progCode=1003459100000100000&objid=2017_40&listid=6677583&title=66%2b467Cp67aEIOyYgeyDgQ%3d%3d
#鄭俊河# #鄭埻夏# #四十春記#未公開視頻
Loha:大家好!我是Loha~我現在四歲啦!很快就會是五歲的大葛格啦!
尼莫:那麼你有討厭爸爸的時候嗎?
Loha:嗯!
尼莫:什麼時候呢?
Loha:以前討厭過噢!
尼莫:為什麼討厭呢?
Loha:因為爸爸太胖!胖!了~
尼莫:那麼如果爸爸一個星期沒回家的話會怎麼樣呢?
Loha:沒關係噠!
爸爸再見!我愛你!

沒關係

咩係大葛格
吉走左之後有邊集一定要睇?
選舉特輯開始有d悶

曼谷特輯
盜賊門特輯

曼谷特輯笑到傻左
按摩同埋哈哈咬住啲魚上黎
睇到洪哲下車,係咪唔洗再追

我當初選擇唔追
睇到洪哲下車,係咪唔洗再追

我當初選擇唔追

5人時期定光熙時期悶d

如果要簡 一定係前者 話曬多個人點都好過少個人
但當初我飛曬光熙ge部分黎睇

沒關係

咩係大葛格

大哥哥

冇無挑既日子 再加上新年假
有冇咩韓綜zip下時間

係喎 今日已經冇得做

認哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞