[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

點解唔係sneaky cos xayah

諗起都扯扯地
nga果邊uzi新花名 燈籠狗
其實我唔係好鍾意人地笑uzi
比小小尊重
唔怪得Bang係咁叫sneaky "DADDY"
ryze 剃光頭cos faker
Bengi心理質素真係癲
呢場仲要係Kkoma唔撚記得ban Nidalee逼住佢一定要揀
啱啱bang 開台自己講 唔係rumor 啦
bengi s6 廢足成年 最後估唔到會係worlds 爆發
如果blank s8廢足成年跟住regional爆seed
地位可能會拍得上Bengi

但佢無
住邊?
住弘大
咪爆seed troll死成隊
明明係商量出黎特登放黎ban 其他,跟住faker 話不如pick 埋,bengi 話覺得ok , kkoma 話你有練就pick
唔記得ban 果隻係艾希
有冇睇條片咖
佢同bengi講對唔住唔記得左nidalee

你去睇返十次先返黎同我講野啦柒頭
返緊工睇唔到條片,印像中KKOMA唔記得BAN個隻係艾希,本身有唸住BAN埋NIDALEE ,但BENGI話自己可以PICK所以KKOMA好開心慶幸多左個BAN位
請大家繼續支持SKT🙏🏻

琴晚同我男朋友bang傾左好耐電話,佢話佢地宜家日日都好努力,會攞S9冠軍個杯俾me

有內鬼點贏
唔洗睇 , d 選角都睇得出啦
D 柒頭錯左仲問人有冇睇 唔洗理佢
搵人買起左BLANK先講啦
唸返起呢場B/P ,就算未打個團隊氣氛都好凝重同認真,由鬧WOLF唔夠集中到KKOMA知道BENGI可以玩到NIDALEE而唔洗哂個BAN位個下,到臨開打前KKOMA話就算輸都好,都要不抱遺憾咁打,二連霸到真係唔會冇原因
你地好彩 我岩岩係到睇條片
https://www.youtube.com/watch?v=_A2590dDsWg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞