[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Even春季都係troll
春季已經開始雷 果陣我已經屌緊點解唔撚比laba試下出 到夏季laba轉埋隊
fw果幾個一係就去lpl一係就留隊 唔會去其他lms隊咁on9啦
唔同 條蛇係lms入面已經係最勁
但sneaky一定勁過大清
http://player.youku.com/embed/XMTY1ODYxMTQ1Mg
有人放返以前uzi直播發火啲片出黎
最後一分鐘真係好撚癲
你話佢唔係bm Uzi 我真係唔撚信 把口係佢道佢佢講乜撚都得嫁啦 利申4隊入面最憎佢
安親班教育 想走FW一定放
你估鐘仔咩
TOYZ都話唔合併賽區 LMS真係冇得救
聽唔明 求解釋
屌哂鬼,但唔知向邊個屌緊
"My Worlds run is over, I have come back home to help with some family
problems. I had an amazing time covering this year's tournament and I'm
confident that the casting team will continue to kick ass all the way to
finals. #EUWIN #Worlds2018"

Quickshot
#scream#lm
要返去應該都好大件事下
好慘,黎到呢步冇喇喇發生啲野
https://www.youtube.com/watch?v=4rOkSGJIziw
神超哥好中point
雖然唔太識佢
正係知佢好靚仔
屌緊個網管(支那咁稱呼) 美其名負責電腦設備同線路既野 其實只係類似網吧睇場佬
Uzi不嬲係咁 呢一兩年只係收斂左
但本性難移
佢既天賦絕對係同faker一樣 甚至好過faker
但都係個句 性格決定命運
關鍵時刻 佢成日比佢既脾氣累左成盤大局
冇左quickshot
佢講咩point
原來同小虎之間真係有心結
唔怪得小虎條女咁嬲間接咁屌鳩小狗
知點解佢燥,但你將啲火發落條友度有咩為,衰啲你都叫做隊入面嘅大佬,咁嘅情況都處理唔到自己情緒,唔怪得會自爆喇
Quickshot
肥閪自己throw仲好意思怪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞