[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
當左玩路西恩啦
衝到上去打
呢張GIF真係好清楚 上面條友放咁多圖9UP
一張GIF都知晒咩事
其實肥閪沖JHIN 都唔係唔得既
但打一兩下拉開咪算 等夜曲收尾
食左JHIN第4槍真係無得救
佢唔食第4槍 睇圖應該收到歐拉夫
你究竟用腦未
打Olaf 咁邊個收jhin
Noc 收到?
你唔屌Noc 咁慢大技?
唔收燼有問題? 燼打完第4槍 要換彈你知唔知?

咪俾人夾
Noc 係三個人入面
Ming 殘血
打撚?
Jhin仲有GA
岩岩睇背鍋吧,原來UZI去韓國集訓玩左勁多鋪PUBG...............
嘈乜呀,由古至今所有隊輸既原因得一個

廢囉
睇黎星期6打4強之前應該都係講UZI
嘈黎有咩意思
事實上果下131 自己友會比對面最肥果兩隻早到 呢波唔開到41果時對面事但一隻隨便突都會自動輸
當然佢開得好唔好就另一回事啦 我覺得已經係可行方法下比較好既一個
但自己無復仲走上前開隻有復既ad真係起碼你打olaf無打死人既同時你都無死仲有機丫麻
唯一有機會係換jhin GA 但唔食第四槍
但noc招大技開得咁慢 換唔換到都成問題
呢隻GAME一向係成王敗寇架啦

PERKZ嬴左之後串過馬撚有冇人屌佢 你嬴左咪世一AD囉,輸左咪廢物EQ低既肥閪
垃圾驚玩壞手
完咗s8都會繼續講
S8就完都仲講緊S3~7既FAKER啦
LB有突進 Aatrox 有Q 佢地都係上下㙮口 究竟係點早到法
事實上係開戰根本就錯
你話uzi唔打jhin
咁唔通佢留彈唔A?
唔好瀨
C9打左186鋪fortnite照入四強
打完都會繼續講
希維爾到中後期應該要企後排開W鳩A就ok
因為中後期+足夠裝備佢招W彈去對面後排一樣咁痛
大佬 你分析都唔俾d想像力
你自己睇下場會戰係邊個到先 LB踩完XG先開大架 SION又係下路直撞上黎 早幾秒到架
仲有Ming 食左個heal
4槍都uzi食哂
如果Uzi 拉開
一定有人食依4槍
Assume Noc 大技時間不變
UZI正路係完全冇必要向前直接A jhin
開W彈落佢到就夠
收唔收到就係佢隊友問題
有排bin喇,對比起ryu,佢算得係咩,有冇諗過ryu嘅心情
就係咁啦
果下開戰真係算係咁啦 上下其中一路爆到高地變41 事但一個都可以一條友衝入黎變魔術變走哂D人

輸係因為廢
Faker
WHAT WAS THAT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞