[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我明你講咩
我只係覺得個開戰係無咩問題姐 人人都想神勾中AD神逆轉 但現實就係呢個已經算係佢可行方法入面比較好果個
但開完之後個處理柒就另一回事啦 特別係隻柒頭皮AD
咁我支持左8年大Ching NA隊
咁我係咪美國人?
同幾日前睇一個post 咩佢老豆話食邊度既米就係邊度的人一樣咁好笑
我都覺呢個標籤幾誇張
你老味打之前吹到自己五個世一喎 之後輸左俾粒3rd seed
d 柒頭皮位唔係唔俾人拎出黎笑下話
笑無問題
我都想笑
但佢地柒之前我係支持Rng
咁就支那仔
我睇返四次之後 同意你話開戰開得靚
Jhin 得二發加冇閃
但之後Noc大又唔夠快 肥閪貪刀/想必換jhin GA
咪係囉
新5路世一
點解RNG輸?

廢囉
關支唔支那咩事
想避開政治搶道德高地?
我一開始都好似你咁諗 駛唔駛on99咁勾中兵都照開咁夾硬黎呀
之後諗諗下佢地呢一波唔開就3兵營等gg 對面中上肥到咁
如果ig最後贏左冠軍,呢個場面真係唔敢想象
想問下RNG 試完新野未
係唔係咁多年黎
唯一一隊唔係成隊同國藉既冠軍
FNC贏冠個場面會更加難以想像
朝早睇貼吧打算睇肥閪花生果時見到句野都幾精警

IG:原本打算三英戰呂布,誰知道我就是那個呂布

RNG/EDG
NA準備笑成世
如果ig最後贏左冠軍,呢個場面真係唔敢想象
FNC贏冠個場面會更加難以想像
NA準備被人笑成世
其實應該計過 見佢得二發同冇閃至開
但應該冇夾好 因為noc大技極慢
肥閪A梗第三刀至開同飛
或者肥閪估唔到自己二下A 扣得jhin 50%血
na 已經超額完成啦
笑黎做乜 除非打既時候有柒野

本來就冇人對佢地有期望
noc大衝完好似會開燈丫麻
可能係想延長小小熜燈時間俾心理壓力上下線
唔係囉,而定大家都睇好FNC,Rekkles又噉串,係採訪都話原本係要3:0 EDG,如果被IG3:0真係欲哭無淚,畢竟今年歐美最有希望
C9超額
NA另外果二隊係垃圾
講真宜家三隊最傾向係NA拎冠
食屎狗不了 PERKZ贏左都串過馬撚不了
如果SNEAKY拎冠SKIN之後COSPLAY自己
C9 永遠Last hope
有咩好嘈 uzi 宜場真係廢喎

強烈建議 Sneaky cosplay住sivir 打4強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞