[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
仲有OLLEH 咁叻扮野
佢實可以永續
其實都好出名啦佢地
分分鐘DL自己出聲
駁唔到
大壓力到死啦,d眼神岀哂事。
不過我都係鐘意OGN GAME5 自由pick 仲爽
對唔住呀如果我”再”打好少少 一定可以贏
Ryu:又鞭我
封神一刻
有睇直播,心諗做乜9
oh faker what was that
我記得個日個户外場落住雨
支持佢退役後繼續開直播, 一年一年咁睇住人地捧WC盃
自己個心就那住那住唔憤氣咁繼續折磨佢就岩
成日有兩類人係人吹水到興高采烈果時彈出黎潑冷水

一係就係到講"討論乜姐 UZI係廢就係廢架啦"
一係就係到講"估唔到咁多支那仔係到討論RNG"

呢D人真係 你老味咁討論台灣風化新聞係咪中意強姦人?討論自然災害新聞就係中意死人?
你唔中意人地討論你咪自己開個話題鳩UP羅 呢樣唔俾人討論果樣唔俾人討論架咩
似係
利申,有飛
個d傻9咪理佢
今日1點左右會有多3000張(好似)
記住入定去搶。。。如果想睇的話
RN豬好Q中意放佢D MIC CHECK出黎
唔知今次打G2幾時放
一定好大粒花生
一定唔放啦
就算有都係兄弟不要放棄啲懶係感人對話
仲敢上水咩
應該淨係cut晒Ming 講嘅野
一陣開埋發現肥狗成場無交流就真係
贏就一定放黎打飛機,今次輸同上年輸嘅情況唔同,點會放。唔通會俾你聽到,操你媽B留閃回國用咁咩
小虎同狗 點會不和贏msi 果時第一時搵虎互撞,明顯教練同選手不和啦感覺虎果班係撐教練果派,mlxd 同狗係反教練最後g5 狗同xd 自己鳩pick
RN豬好Q中意放佢D MIC CHECK出黎
唔知今次打G2幾時放
一定好大粒花生
一定唔放啦
就算有都係兄弟不要放棄啲懶係感人對話
應該淨係cut晒Ming 講嘅野
贏就一定放黎打飛機,今次輸同上年輸嘅情況唔同,點會放。唔通會俾你聽到,操你媽B留閃回國用咁咩

幻想到有聲
又係時候吹奏kkoma既時候,唔係kkoma果d 怒屌加bp skt s6同7 一定4 or 8強出局但佢真係贏得太又無熱誠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞