[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

真.世一ad
依d Stat 其實有少少fake人
不過佢今年係打得柒
為左紀念jankos劈撚死隻肥狗 決定支持佢再劈JKL
我先假設你Noc可以收左jhin ga 換自己ga
但要多2秒
俾你收左olaf頭
Noc冇大 sivir冇大 thresh 冇大
Sion 用左大沖上黎
點打之後個團
我冇話佢食第四下唔柒wor
我亦一直都話可以唔開依一波
不過ming係開得靚wor jhin得二發加冇閃
但noc大技唔早少少開?
佢地依個位一定要秒左jhin之後至有機win成個團
基本上你愈拖一秒 LB 同Aatrox 已經沖梗上黎
討論下 又叫謢狗
討論下rng 又叫支那仔

同上面post stat 圖d中國人一樣 弱撚智
微風dmg pre min 第二高Tim
比jkl 二下爆死左
裝B仔
Bang點
廢就廢啦 GAME5好明顯係佢累咗全隊
一定係佢叫Mlxg noc大技落braum
希維爾點W 去彈跳呀 首先冇紅方小兵 你只可以W>A 英雄去彈跳
如果A對面SUP A第一下已經布老母用盾吸左 本身又有虛弱ON
而家咁O既局面係因為 希維爾直接A 燼3下 先至殘血
你要就住 如果佢唔直接A燼 燼已經交左治療加速拉開 起碼有半血以上
Ming 已經交晒招 亦冇方法去留佢
MLXG 係爭緊 3 lv
3 lv 等差差距有幾大 ? 如果死肥狗唔上前面A, 你肯定佢真係夠傷換走GA?
退一步講 就算佢殺到燼一次, 燼至少已經去到安全地方復活

我自己覺得佢地敗因根本就唔係呢波問題, 根本呢波未開已經輸左
希維爾冇可能用W 去彈跳 首先冇紅方小兵 你只可以W>A 英雄去彈跳
如果A對面SUP A第一下已經布老母用盾吸左 本身又有虛弱ON
而家咁O既局面係因為 希維爾直接A 燼3下 先至殘血
你要記住 如果佢唔直接A燼 燼已經交左治療加速拉開 起碼有半血以上
Ming 已經交晒招 亦冇方法去留佢
MLXG 係爭緊 3 lv
3 lv 等差差距有幾大 ? 如果死肥狗唔上前面A, 你肯定佢真係夠傷換走GA?
退一步講 就算佢殺到燼一次, 燼至少已經去到安全地方復活

我自己覺得佢地敗因根本就唔係呢波問題, 根本呢波未開已經輸左
好心deft真係唔好有打手啦
明明水貨吹到世一
嘈到最後兩個人既論點差唔多 但就要爆哂粗
大家都係想證實豬閪廢姐 可以和和氣氣既
edg個廠長係咪收左皮
邊有爆粗… 係得個sexman 講收皮ja ma
我同心碎意見一致
唔知你哋點解洗咁多心機分析隻肥9做乜
根本佢係吹大咗 心態仲係細蚊仔 抗壓廢
面皮薄輸唔起 仲要輸俾world最廢bot lane
唔服輸死pick obama 吹到#1結果連sneaky隻obama都不如
SIU4😂😂😂
toyz 開台啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞