[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Tpa 囉
唔知fnc係咪
小組賽定入圍賽果時RE訪問佢
見到佢係咁扭身扭勢SHOW條腰
Toyz:?
胎屎幾時變台狗
條友真係痴撚線
佢唔打比賽可以全職streamer同cosplay
討論rng=支那仔
咁toyz 係台灣隊=台狗
好正常
咁支那狗
我係跟上面話討論RNG 係支那仔 照copy
真係好ON9
咁4強打果時係咪剩係可以討論G2完全唔講得IG
C9無野好比人笑
入到4強 本身已經贏哂掌聲 仲要3:0 afs

抵讚啦
3:0又應該唔會既,話哂第2輪雙殺ig
講真今年tsm都好有機
原來呢度咁多支那仔支持RNG 輸左唔笑柒佢成班係度賽後檢討邊個打得唔好
咁我支持左8年大Ching NA隊
咁我係咪美國人?
同幾日前睇一個post 咩佢老豆話食邊度既米就係邊度的人一樣咁好笑
我都覺呢個標籤幾誇張
你老味打之前吹到自己五個世一喎 之後輸左俾粒3rd seed
d 柒頭皮位唔係唔俾人拎出黎笑下話

地獄黑仔王重現連登
kar98呢
on99知唔知我地笑左幾多個po
WHO ARE U
有三件韓仔
咁仲叫唔叫中國戰隊
班大陸仔陷入身分混淆
原來呢度咁多支那仔支持RNG 輸左唔笑柒佢成班係度賽後檢討邊個打得唔好
咁我係咪美國人?
同幾日前睇一個post 咩佢老豆話食邊度既米就係邊度的人一樣咁好笑
我都覺呢個標籤幾誇張
你老味打之前吹到自己五個世一喎 之後輸左俾粒3rd seed

地獄黑仔王重現連登
WHO ARE U

點打都係中國贏
跟蹤我
咁我係咪美國人?
我都覺呢個標籤幾誇張

地獄黑仔王重現連登
WHO ARE U

跟蹤我

G2損人不利己
諗起當初我仲心入面係到屌鳩sneaky

咁有閒情玩cosplay不如練多幾場,你望下你隊c9似咩樣

結果果陣c9就開始連勝反追,依加仲入埋四強
過唔到ig架啦 認命啦唯有
屌鳩SNEAKY

我已經知道你內心既真正想法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞