[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
個陣肥閪秒鎖希維爾 小虎反應
我發覺同肥閪一隊既中路最後都會同佢起內訌
佢既打法同性格真係幾團隊毒瘤
呢種ad再勁 都唔配做世界第一adc
打法太獨啦 太食版本
執柒左佢啦
覺得咁多個caster最好係佢 其次papa
又識搞氣氛 teamfight邏輯清晰
真係好仆街 隻肥狗唔走就轉隊啦
條女屌肥閪D咩?
冇記錯係屌有人唔俾小虎玩carry英
死要玩4保1
之後佢del左個po
小虎之前已經抱怨過話冇得玩carry英啦
最慘係拎左冠軍 功勞歸晒比肥閪
輸左就隊友雷 呢年有幾多人認可小虎?
佢初初出道同perkz一樣咁勁 甚至勁過perkz
又都撚過faker
但走上唔同既路
今次肥閪大爆炸對小虎黎講 都係一個解脫
咁多內訌係咪出年RNG 散得咁解
主要講兩樣
1.雖然成隊都柒佢唔會屌鳩mlxg
2.小虎唔拎carry英係團隊決定
屌 搞到我好想聽佢地既語音記錄
Diu 出小說黎打飛機
中路本身都係CARRY 但個打法係要保隻肥閪 成個技術空間發揮限撚住晒

關鍵時刻想行出黎CARRY都唔準 而個肥閪又發細路仔脾氣要成個TEAM陪葬
wolf同bang
唔係一個減緊一個減左咩
已經唔止係講緊打機啦
Churchill 林雪 仲有steam 個Gabe 都係地底泥啦
c9個sup ?
小虎呢次真係麻麻
玩Ryze比人單殺 (Ryze 本身坦底 出魔防鞋夾埋個盾根本唔會輸)

Scout Rookie T1+
Caps 法王 Jensen T1
其他都係
Xiaohu s6 到依家每次worlds 都唔係好掂
永遠懷念UZI入隊前既全華班OMG

Quickshot勁得嚟又同咩人做Partner都得
真係好正
佢加deficio真係最佳拍檔
自從冇咗deman/joejoe+monte/doa
最好睇就係佢兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞