[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Geng 今年1-5唔廢 因為佢有一冠
學唔到SKT二連霸已經係垃圾啦
三冠同今年垃圾有咩矛盾
不如個標目叫叫 S8世界大賽UZI恥笑討論區 啦
ig輸左要炒人
Uzi 可以講幾個post 咁犀利
轉個話題啦
FNC vs C9撐邊個?
正皮大快活
負皮師狗

然後集中講定四強啦
撐coser
如果決賽係C9同FNC就好
邊隊贏都無所謂
rng出局個日其實無乜人退飛
係韓國輸曬個日官網先明顯有人退飛

因為今次公佈得太遲,好多外國人都係先book機票酒店再買飛,所以有心睇既巴打真係要1:00睇住,應該都幾多人買
啲位多返出嚟係咪啲韓仔放返曬出嚟
好想香港搞次小組賽
圍住AD轉既問題已經好多季都係咁
今屆咁精彩除左VIT開創潮流,就係各路既主宰能力上升,下路減少,Play-in仲係舊meta悶到飛起

下下farm到4-50分鐘一波打完,絕對唔係Rito同玩家想見到既
食屎狗係今季最強adc喎
自己睇番上年個POST啦,SKT一拎唔到冠軍就全個連登係到恥笑SKT廢隊
食屎狗目前既表現可以叫得上係今次世界賽最強既AD
當初仲諗住撐rng,見柒都買左卡力斯既rng 炫彩skin

屌你老母早知買c9好過,又勁又靚
根本最主要嘅共通點就係本身d fans串,周圍點火

上年就三連霸無死角
今年就五路世一諗定咩skin
成個正宗典型毒撚都叫靚仔?
食屎狗我唯一欣賞既地方就係佢肯為團隊犧牲

成日比人吹捧歐洲第一ad,咩小王子之類

但s5果陣甘心比huni做carry點,自己pick埋d 功能性既凱能ad

s8 summer果陣又甘願坐幾星期bench

邊似某個比人吹做世一ad既肥閪
不嬲都打到邊討論到邊架啦
咁係咪小組賽果時要開一堆
S8世界大賽FW恥笑討論區 (1)
S8世界大賽GENG恥笑討論區 (1)
S8世界大賽KT恥笑討論區 (1)
S8世界大賽LMS恥笑討論區 (1)
S8世界大賽大師兄恥笑討論區 (1)

大家都係睇比賽吹水 駛唔駛分得那麼細
SUMMER佢肯退一退又真係抵讚
但個人咁串都係不了
我記得之前係大陸睇到有組FAKER三冠王,UZI四姓家奴既改圖,幾搞笑。但搵9唔翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞