[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
話炒管理層啫
唔係選手
KZ 算唔算係輸版本
https://youtu.be/zqVxCt2Q0Kc

lpl 3隊八強mic check 唔知有無人post過

rng淨得2場贏既聽
相傳有流出過 話uzi 第四場自己話揀黑人 第五場發脾氣秒鎖 但而家冇證無據
得三連霸一個吹得大就入晒全部skt fan數
btw我覺得rng救左kt
如果唔係rng樣衰成咁
宇宙戰隊kt 8強出局應該會比人笑到面黃
講就咁講,雖然三叔得一冠,但佢冠軍個含金度係咁多季最高
入WORLD之前將三巨頭之一既KT炒到3-0,去到8強再3-0炒埋KZ,4強破左WE引以為傲既J4+GALIO不敗COM搞到WE自此一蹶不振贏到3-1,決賽打贏埋史上最強既SKT仲要贏埋3-0,可以將韓國最勁個三隊炒到3-0再拎埋世界冠軍我覺得成件事好型
其次就係S6 SKT個二連冠,同ROX同SSG苦戰左五場先贏冠軍又係好熱血
上年skt summer又輸,又比mfs贏到2場,應該唔係史上最強掛,s5先係
S6 final g3大逆轉真係好經典 如果最後samsung 贏埋g5應該會仲經典過tpa
s5果陣打緊小組已經知skt贏硬
唯一一年 覺得skt會無懸念無波折咁拎冠軍
咁決賽喺得三叔面前,仲要已經有3冠成就既SKT未打都可以堪稱係當時史上最強既,就算同兔仔打到五場咁最後比佢贏左就係贏左,SKT繼續比到人點打都唔會輸既幻覺
S6最熱血係bengi證明自己
打足成7X定唔知8X幾分鐘,三叔逆風個陣輸勁多最後靠RULER隻EZ先反CUP,G4靠BLANK自爆偷埋呢場,到驚5就成也RULER敗也RULER
笑咗
佢隻NIDALEE真係士氣PICK,冇佢真係輸埋呢場都得
Mlxg: 你閃現留著回家用吧

C9 風扇表示一早買左C9金牌套裝
有幾難阿 有幾含金量阿 咪又只係果版係屈傻閪坦加海鮮 咪又係得個運到佢果隊身上 你試下出鬥士版 似呢年Lo 16強
玩咁大
可唔可以叫埋faker cos
點解唔係sneaky cos xayah
史上最強SKT

瞓撚柒醒未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞