[英雄聯盟] LOL S8世界大賽討論區 #356

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
漏咗準備世一嘅食屎狗/ JKL
咁都俾你搵返出嚟
嗰時拗咗都幾耐下
笑咪笑但唔好講埋d on9理由,好似我直接屌鳩letme 就係垃圾快撚d 躝
係你個cuvee

其實隻隻adc都有人笑
係rn支隻肥閪uzi 唔笑得?
傻撚左呀
Uzi開大之後打左jhin三下 noc仲未飛
如果拉開 姐係要唔打最後一下 只打二下
咁jhin Q同最後第4槍亦都打唔到Uzi
Jhin有50%血 jhin冇flash
佢Q 同第四下一定係放 Noc/thresh
但noc收唔收到好難講

Uzi 未打多一下的時候
之後Uzi 打多一下 jhin q同最後一槍都打左落Uzi 到
LB 係左邊準備突入 sion 開大沖上黎
Aatrox 係最慢果個
個開戰真係無問題 肥閪無死中路三件一定要死一個先會有支援到
個問題就係件垃圾自己走太前俾人a死左
當初笑G2又咁開心
如果佢唔A最後一下
Noc換唔換到jhin ga先
跟本就大把trash talk 同fans 互笑
rn支 玻璃心
LB下一秒係返左左 Noc開左大 佢無視野 之後先慢慢右行到戰場
到佢地到果時其實中路一定死一個 前提係隻肥閪唔好腦殘直接衝去食a
原來呢度咁多支那仔支持RNG 輸左唔笑柒佢成班係度賽後檢討邊個打得唔好
仲有第三下w呢 Q我唔知佢有無
但你都識講再裝填要兩秒,Olaf呢個時間點又無可能單挑贏肥閪 上下路又未到
果幾秒咪係肥閪收頭時間
連登不嬲都多支那蟲架啦

LOL特別多,又「把」、又用拼音又盛
收咩頭吖

肥閪宜家收左皮
傾淨低個幾隊啦
S9 uzi: 對面一直亮sivir令我很心煩阿!
如果佢唔A最後一下 Noc 換唔換到jhin個GA
如果換唔到 如果死Olaf 其實都係even fight
Thresh 冇大技 sion 用左 noc用左
但braum未用 LB Aatrox 黎梗
咁當然好過Uzi 同jhin換a一下之後olaf收頭
柒左就係要笑成年架啦 串柒柒左成年唔係唔笑下話
呢幾日堆肥閪花生幾和味 咁多年黎串柒柒既野俾人拎哂出黎講
痴線賽制
打完雙循環仲要打bo5
唔好理咩隊打咩隊先
本身賽區廢打多幾場入去唔係咩大問題
但打完雙循環仲有bo5 去到16強咩底牌都無哂
勁唔公平

最後兩隊四強
我都唔明有咩好檢討 當你殺左olaf 加 燼個ga,
lb 同aatrox 輕鬆收頭加3個兵營點守 rng 少贏果幾波係g2 直線沖埋打正面比ryze 同 slivir 打aoe先贏,所以要開一定係sion 開,鬥爆發10 0 波
記得肥狗之前LPL個d打飛機片懶型咁話: 來 打到我吧 我只會變得更強
變得更強左咁多年都未贏到world
Q應該就cd完
Ming拉之前用左poke jhin
其實如果Noc 早一秒大技
未必要A果一下
但如果noc開大入去換唔到jhin GA
後面俾肥閪收走一個坦 其實都只係even fight
但rng用哂大技
呢句野上年skt啲人都係咁笑小花
今年邊個贏都ok
最緊要出番個vayne skin
呢招又幾撚掂,打肥西之前都show出黎,就自動會贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞