True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
新Post繼續討論

排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8
Bose SoundSport Free
Jabra Elite Sport 升級版
Bragi The Dash pro
Jaybird Run
Sony SP700N
AirPods
Gear IconX 2018
SOUL X-SHOCK
Jabra Elite 65t
Jabra Elite Active 65t

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

巴打們想搵彤少試耳機可以係TG搵佢

上個post:
True wireless 真無線耳機討論(15)
https://lihkg.com/thread/796438/page/1
麻煩1001記得開post!
見冇人開幫手開返
今日去試咗 active 65T

唔知耳膠太細定點,搞到勁鬆
都好多耳膠喇喎
想試cowon cf2 有冇巴絲用緊?
我諗應該唔係跟機耳膠,而且仲要係細size
本身諗住買active 65T
但睇上一個post好似伏伏地
問過好多人 無問題嘅多D
係得上個post 果幾位 唔知係佢地唔好彩定點
各位大佬
最近想買隻無線藍牙耳機
睇左隻Mixcder E7
見佢可藍牙可3.5mm隨意用
我對聽歌品質無咩要求
只係可以安靜咁聽得清楚就得

有無人知呢隻好唔好或者有無其他可以推介

極唔推薦The dash pro
雖然開頭用完全冇問題
用左3個幾月左耳開始成日斷線
最後發現充電盒都甩左粒pin
剪條銅線比佢駁返先叉到電
但係又唔關斷線事,搵唔到原因

買前請三思
想問下各位巴打點睇jaybird run?
用左8個月,連線方面無出面講得咁差,好少斷線。
由天水圍西鐵去到銅鑼灣站無斷過
其實65t冇巴打講到咁誇張
起碼我用落除左75%音質以上會有底噪問題其他都收貨 (但睇review , reddit都唔見人講 唔知係咪個別問題
音質本身我重bass eq拉到最高都接受到
隔音可以
斷線冇乜問題 係有時某啲位會疾疾下
整體上係唔差 絕對唔係上個post其他人講到咁
有無人用過qcy t1c ,ok嗎?
最搞笑係有問題又唔拎去整
rha true connect 係咪出左?
如何?
剛入手開心使用中,係有試過經過一間鋪頭有干擾先斷,其他情況都沒斷過
Thanks!
睇黎無想像中咁強勁wor
講到noise isolating好勁咁
https://www.reddit.com/r/Earbuds/comments/9po2qc/rha_trueconnect_wireless_bluetooth/

https://imgur.com/gallery/mXhqMfp

有人話中音同女聲ok
bass一般

話隔音好好
連接正常
同埋話手感好premium
經過防盜,眼鏡舖基本上有9成都會斷一斷
但日常用都冇乜大問題
係有時會疾疾地係真(好少)
HMV 75折, 有冇巴打去過睇?
岩岩出左active 65t 暫時正路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞