True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
岩岩落街試65t 覺得有啲大舊
想問有冇d唔易甩連線穩定又戴得舒服既款?
啱啱追左post 見有巴打買左Nakamichi TW1 plus
唔知會唔會成日斷?
暫時喺西洋菜街行左兩個幾鐘0 斷線
想問有無啲係有降噪技術
除咗Bose / sony個啲Headset
https://en.kickdeals.co/products/iphone-wireless-earphones-with-ultrafast-chargebox
想問下有冇人係呢到買過野
可以咁平唔係幾信
我係mk見過類似ge野 100hkd
無野喇 自膠
Due to an overwhelming response to the launch of TrueConnect, units purchased from 17 October will be dispatched week commencing 12 November.

preorder都要daley,正式發售香港都應該要11月中
之前代理都話11月
有冇ching 都等緊 ath-ckr7tw ?
知唔知幾時有貨 好想快d有review
呢隻d聲係咪會above average??
真?
知唔知befree5 同 befree8 邊個好啲
Active 65t 用唔夠半年壞撚左左邊

左邊冇晒反應
冇試過free8
無咩人有回應係無人知定個soundsport free 個series已經out 咗?

今日搭巴士隔離用緊pulse 版, 漏聲都幾嚴重, 似apple, 都唔知係佢開得大聲/帶唔穩, 定設計本身有問題
5好似係新過8,不過要買的話我會再等...想有環境聲
等緊鐵三角ath-ckr7tw
呢隻野音質應該係所有真藍芽黎講最好...拍得住2K+左右有線耳機....
拍住1千內都唔會啦..推力都唔同啦,不過你話夠聽咁我都信係事實,因為我自己用緊對大陸動鐵其實都唔差,不過有好聲好多時冇其他功能,我太貪心
用緊B&O H5

條線殘殘地想換過條

請問有冇推介
今日啱啱買咗65t
想問下你哋有冇更新
我隻Nuarl nt01唔見咗隻主機
有無得就咁買返一邊
原來65t個盒仔無磁石,用落會唔會好唔方便?
用緊IM-03, 等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞