True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
iphone+耳綿+唔開EQ,如用以上方法無效,咁就真係無效
rha 隻新野邊度平

唔記得講
Sor
airpod 2係咪要等到下年
點解無人比較bose 試左幾好聲 太大?
rha開心使用中
音質好滿意
連線有時窒,但連好快
好滿意個盒同fitting
用緊咩機
有無人65T換過耳膠
原裝爛晒
換耳棉隻耳仔戴唔實 要成日整
結果又勁快整爛啲耳棉
有無耳膠推薦 幾錢同邊到買pls
等鐵三角
問左 無反應...
真無線新手,暫時追post見到e8同65t比較多人討論,bose太大舊唔鍾意
想問嚟緊有咩值得等下?
sen,鐵三角,momentum?(完全唔覺得airpod 2 會整隔音)
而家總括好似e8最掂(唔計通話嘅話?)
同埋想知其實多唔多機會壞?係咪個個都買行貨?
e8真係有啲overbudget
RHA仍待觀望
點解RHA要無得用app
聽大家講都話RHA啲聲唔錯,如果可以用app較番人聲後嘅問題就好

用開Muse 5, KNZ SoundFlux 終於到貨。

初步感覺造工不錯, 比Muse 5 精緻。

用多幾日先出聽後感。

平時聽開Game OST, 純音樂,動漫曲等等
好大個盒
好期待啲眾籌機review
有冇65t 用家硬係覺得左耳大聲過右耳少少? reddit 有人講過係firmware 問題
利申:jabra elite active 65t
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞