True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
個樣唔轉的話
真係死粉先會買
Dash pro表示冇事
鐵三角真無線有價錢未?
藍牙4.2 同5.0 個分別其實大唔大?
我見E8 係4.2 但比起其他牌子都好似好少斷
冇人講bose soundsport free?
bose soundsport free個款太大舊,唔係人人中意
係入耳式一定9衝
dash pro買唔買得過?
我覺得幾好

唯一缺點係耳機充電果個位要對得好準
香港無cm dash pro
巴打可唔可以講多少少 連接啊 人多會唔會斷 講電話 電量等等
想買
講電話就普普通通,都講到既,不過人地聽得辛苦d
最後買左active 65t
聲可能未算最好,雖然未試過rha同鐵三角
雖然係冇e8咁好,但係e8個聲又唔係好到值成2千幾
不過overall 都滿意,本身隔音又ok, 又可以開聽環境聲
通話又正正常常咁,所以暫時都滿意
希望唔好讚完佢之後會鳩晒
I also bought the active 65t and used around 1 month... the connection is getting bad after upgrade the firmware..
https://www.youtube.com/watch?v=aGoh2__he2k&t=2s
有review 啦,sennheiser true wireless 既聲音媲美IE80S
我想知幾時有貨多過睇d 打j review
岩呀 仲未有消息
幾時先出鐵三角呀!
不會吧 起碼下年發佈會吧 唔似蘋果作風
不過就算係都唔會買
一日唔改樣 幾勁都無用
sports 版好似千七
比我就等埋鐵三角先 都係爭幾舊姐😂
想問問平平地幾百蚊有邊隻屌得過呢? 有諗過屌米airdots, 但無開箱報告唔做勇士了,
搵搵下又搵到sabbat x12 pro同E12, 個樣唔錯, 想問下評價點樣? 聽電話可以忽略不計

之前有用過sony hbh-ds970, 過左咁耐, 唔知咩環境了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞