True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
入手elite65 at Wilson 106x
覺得聲都夠大,戴得舒服,雖然音質都係有d粗糙,但無線黎講聽過最好
利申 上一次買無線耳機已經三年前到,仲有條on9繩連住兩隻耳機
想問下 有冇邊隻 傾話啲聲會靚啲
依家果隻平野 收人聲仲細過環境聲
nakamichi / purdio 呢啲ok嗎?
主要想 可以輕鬆啲傾到電話
追左陣post 想問下巴打意見
想平平地玩下 筆直1000內
最緊要講電話ok同唔易斷線 筆直少都唔求有乜音質
暫時睇到soundflux同pioneer c8好似都ok
有冇巴打比下意見
dash pro 仲好唔好買?
65t 有結論未
65t 個盒終於壞左
上唔上active 65t 好?
so far 對65t 表現相當滿意 穩定同舒適度
soundsport free 門市行貨都緊1799
除左delay之外,仲有咩大問題
e8同soundsport free 比較又點呢?兩個都係偏貴唔知質素差幾多
soundsport free 門市行貨緊1799
除左delay之外,仲有咩大問題
e8同soundsport free 比較又點呢?兩個都係偏貴唔知質素差幾多
aptx adaptive 既產品唔知幾時有呢
soundflux絕對係伏中之伏,電量只有兩個鐘多少少
垃圾!
上reddit都睇到啲人投訴得好緊要
我果隻仲要每次叉滿電之後就reset哂d配對, 要重新pair過
email搵佢地, 十幾日都唔撚覆
應該得我自己隻有事

音質同接收算係可接受, 但除此之外就一無是處
哂撚左我五舊水
有冇巴打比d 意見
反而想知個盒點壞

Elite Active 65T同普通elite 65T好似差別唔大
防水高一級,外殻啜手同唔同色咁解?
個蓋既kick 位
依家cup 唔實
鐵三角香港幾時先有呀屌!!!
買左Sabbat最新個隻入面
係屋企試,聲好過我隻sony,仲要無睇片無delay

唯一唔夠打係無得揀聽埋外界聲音

聽日出街試埋connection同講電話
唔通要去日本買
求專業師兄解答
jabra 65T active 有冇假貨㗎

我見有啲人個叉電盒外面
近開口位 有條線 有啲冇... 有啲有
去日本買唔係最大問題,保養先麻煩
未過保養就上行換盒
經過幾日掙扎買咗65T。星際某舖買$999,行貨,少少評價:

音質:我覺得呢個價位算幾好,係好過IconX少少,bass我覺得一般(EQ已經較過),樂器同人聲距離感算唔錯,細緻度幾有驚喜

隔音:講咗Ambient sound先,呢樣做得幾出色,我聽住歌喺旺角同朋友傾偈完全冇問題。如果唔用嘅話,隔音唔算太差,但唔叫好,如果有條友喺身邊行過,我聽住歌都會聽到少少人聲講嘢。不過換過個earbud應該可以改善

通話:打咗幾個電話,喺屋企嘅人話冇問題,喺街嘅人話如果自己喺地鐵應該會唔係好聽到,但我覺得ok啦,如果你喺地鐵,就咁用電話講都未必聽到

連線:喺佢間舖試嘅話左耳完全收皮,因為太多干擾。落咗旺角街頭窒過一次,但唔嚴重,之後搭車全程順暢

其他:個mono真係又愛又恨,如果想用單耳淨係可以用右耳,但個問題係,你可以同時連兩部電話,但你唔可以同人share耳機,因為會有距離限制(官方話20公分/8吋),過咗嗰個距離你會得返右邊有聲。
利申:普通65T,唔係Active版
巴打 係咪就咁search ckr7tw,求其一個就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞