True wireless 真無線耳機討論(15)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
新Post繼續討論

排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8
Bose SoundSport Free
Jabra Elite Sport 升級版
Bragi The Dash pro
Jaybird Run
Sony SP700N
AirPods
Gear IconX 2018
SOUL X-SHOCK
Jabra Elite 65t
Jabra Elite Active 65t

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

巴打們想搵彤少試耳機可以係TG搵佢

上個post:
True wireless 真無線耳機討論(14)
https://lihkg.com/thread/749447/page/1?ref=ios
麻煩1001記得開post!
lm
想問下soul x shock抵唔抵屌
同埋上網買係咪平啲
隻m-2 update咗beta firmware終於捱到四粒幾鐘 ,之前得兩粒幾鐘同宣傳不符
我其實唔係soul既fans, 所以我本身都唔會揀佢, 我會揀Pioneer c8先,然後先揀佢
當然你上網買係幾抵既
Nice
想問下65active可唔可以沖水洗?
Active 65t
喺hktv mall買Jabra Elite 65t會唔會中伏?
試過游水都冇問題,好實淨
依家有冇邊隻已經upgrade左做bt5.0
唔做運動 平時行街搭車聽 想要靚聲隔音好 有咩選擇?
Onkyo w800bt點睇?
the club 個jabra sport 2 係咪唔會再返貨?
想問下衛信會員買會有咩特別?平啲?
平啲
好人好姐做咩hktv買
衛訊重有冇the dash pro賣?
上佢官網唔見有
好勇敢
想問sony sp700n睇片會唔會唔同步?
各位back 左Soundflux既勇士
選擇左咩色?
w800bt?!
垃圾。。。
第一代true wireless , 同期入面最差
請問同位巴打一樣 行街搭車想靚聲
65t 掂唔掂?
靚唔靚聲好個人,不過我會講最靚聲得bose

其他都好一普通,層次慼同埋bass會弱

65t功能同價錢上都掂
我自己用緊65t
另外唔怕做白老鼠,可以試soundflux
active 65t 好似全世界都缺貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞