True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
btw 星際3樓 comply truly wireless 有間賣緊138
想問呢啲耳機如果電腦插藍牙usb,可唔可以連落電腦度用?

如果得既話,mic果啲可唔可以正常用到
mud9都打手
出咗一個星期Jabra 65t Active 開心使用中
優點:
基本上唔會斷線, 喺人多地方,有時會窒下。
傳輸範圍大,可以有十幾二十米
啲聲真係唔錯,拍得住SE215。
做gym,做運動,唔會甩。
連接簡單,好快。

缺點喺帶得耐,耳窿會痛。
講電話時會收埋外面雜音
用緊垃圾qcy, 等緊遲下出airpod2
我都覺 都問左幾多人 好多都話滿意
果幾位可能真係咁唔好彩 不過真係好打手feel
BTW 你地係邊頭買65T
邊度平D
Noise isolation 配對好d 既棉已經做到啦⋯
邊間?
同埋係咪真係好過原廠
著重個base
而家考慮緊jabra active 65t,或者Bose SoundSport Free
如果唔計價錢
各位點評價?
鬼域
如果想買啲有心跳監測嘅耳機 ching有冇推薦
music station,佢price mark 165,但去到賣緊138
back 左隻soundflux 好耐重未收到,睇留言話sound quality ok喎,有d期待
棉吸音失真好多,佢係話本身隻硅膠已經做到
佢聲稱返廠update過firmware都唔知搞幾耐
想買隻QCY頂住佢又加返價
lm
兩日前:
"We sent out orders on Friday and finished packing another set earlier today to be shipped tomorrow. We are checking units before they are sent out and we will send out another large shipment on Wednesday the latest. I apologize for any inconvenience this has caused."
有冇巴打有用 JLAB 隻 Epic Air 我谷歌左好似唔見有香港代理 得台灣有
聽聞呢隻野評價都幾唔錯 但冇得試
4,5舊水有乜介紹
諗住跑步聽only
落DXA 試過隻65t 唔係ACTIVE版,現場試真係幾窒,郁兩郁就拆聲。所以一定要試左先,唔好睇comment做人同埋唔建議盲入。
唔知係咪唔識戴個 65T

點戴都係好鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞