True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
千五蚊想買隻耳機攞嚟聽下歌做下運動跑下步,唔知有咩心水好介紹,最近見到一隻耳機叫jabra elite active 65t 好似好多人用,但係唔知係咪真係啱我
想問下唔計價錢唔洗防水黎講E8係咪最好選擇
E8講電話係唔係唔多掂?定係等airpods2好?
用過iconX, 65T 女朋友都話聽唔到,一係第句就話你用緊耳機呀。
係Airpods佢先聽得清楚。
本身用an機,之前見有post話有平入左諗住用住等RHA,家下咁睇RHA個勢唔係咁好。
睇左好耐post 決定要買 earin M2
求幫
日本AMAZON 有SOUL特價, 大家點睇
早兩日終於買左65t
電話放廳沖涼照戴 好過癮
spinfit cp100z,但好易甩,s size入到充電盒,勉強閂到蓋。final E type都應該得,我都有,今晚幫你試下。
我原裝要戴m size先正常
你呢隻幾錢左右架
https://m.price.com.hk/product.php?p=282302
你去星際揾下,可能有散裝賣,M size應該都入到
Rha繁忙地區係左耳窒右耳冇事,係咪有問題
點解呀?
點睇sudio niva
好多人都係咁講
而家我連去試嘅動力都無
sennheiser快d有消息啦
我都好心急
近排雙11買埋個藍芽發射器比PC 用APTX LL
299 euro
成3000蚊
想問jabra active 65t 想轉耳棉,邊隻好?

到咗貨啦
試機中
so far
bass 幾足, sound quality 好過65T 、E8 少少(d 聲有d硬,唔知係咪要d時間煲,不過咁嘅平嘢應該冇用)
sound pass 就麻麻地,65T 好好多
聽日試埋係街會點
你到左貨指邊隻?
謝謝
咁大張圖。。。
sor,原來adblock 封左圖睇唔到
而家整翻睇到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞