True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
最近開始做gym想買個真無線耳機
Airpods唔考慮因爲驚跌 耳型唔太配合
想買入耳式
想問問巴打們$1000以下有冇咩推薦
最近睇到隻nakamichi myears 2
見幾平又幾新 有冇巴打用過?
RHA true connect 要幾錢
香港有啦咩?
咪都係咁放入去
同問..
但係見有幾位巴打話用左jabra半年就左右耳大細聲
有啲驚
期待
其實唔係半年,一開始已經大細聲,我IPHONE冇事,ANDROID有事
所以依家諗bose soundsport
不過講真 價錢係貴
我覺得要買2千幾級別最好等多一代產品先,依家要買就千頭俾盡,唔太值買咁貴
宜家都有好多牌子
呢款點睇
https://www.rowkin.com/rowkin-ascent-charge
Airpods會唔會有啲膠可以幫助跑步時固定?
之前hmv 9折
賣哂............
想買wireless做禮物
想問下
B&O e8 同埋 Jabra elite 65t
邊隻靚聲d

同埋有無邊間鋪有得試
想問下budget 800蚊有無推介?
平日聽歌同跑步聽
暫時見到好似好多都成千蚊
想要連接穩定,音質不過不失就ok
唔知要求同呢個budget合唔合理

本身睇緊soul x shock
不過google見soul x shock好似好多鱔稿,討論區好似話斷線問題?
我都想知幾時出 等review同Ath比較下
終於入airpod坑
是咪打側個頭唔跌出黎就叫可以接受?
如果公司做優惠 行既Elite 65t 800蚊
係咪唔需要考慮
買左隻 jabees firefly 真心唔差⋯⋯又平
自己公司優惠?
有冇邊款係有埋收環境音既模式?
有時同fd 跑步做gym唔想下下都拎番個耳機落黎
係呀 見呢到討論得都幾勁
想問下抵唔抵玩
依家邊到買AirPod 抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞