True wireless 真無線耳機討論(16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我成日係客人面前原地跑同埋Fing頭

黎測試甩唔甩
Audio Technica ATH-CKR7TW 定係 Sennheiser Momentum True Wireless
兩隻都好似好正 快d出啦
出都未出
陰質其次。佢先中一未去到咁識欣賞,主要係個罩夠靚或型
外型先決我可以影幾張相俾你睇,或者你可以帶埋佢黎試,你係巴打我好歡迎你黎試㗎
details????
Page 1 TG link
E果似係通話既noise canceling,
唔係sony果隻可以for聽歌用
如果sony果隻就真係加好多分
左右
左右
Sony有聽歌嘅noise cancelling?
其實唔只聽歌用

http://www.sony.com.hk/zh/electronics/truly-wireless/wf-1000x

700x都係,
如果sony 唔係成日斷線的話,我應該買左

我見市面上好多noise cancelling only for 通話,其實人地聽得清唔清我唔係好想理
Noise canceling真係好重要
我以為true wireless未有tim
我諗我今次都要聽下sony先得
好多年無聽過Sony
Thx bro!
E道講明先
sony. 真無線係舊產品,唔好諗住好完美
Okok👌
Bose SoundSport Free Truly vs Bose QC 30
點選擇好 其實聲ok 我幾鐘意
但noise cancellation 好吸引
你都pick咗brand
不如直接入bose聽,直接感受自己鍾意邊隻啦!
Bose SoundSport Amazon 169USD 抵唔抵屌
唔該有無巴打可以借衛訊會員
可能off topic 但shure新嗰條bluetooth 5.0線抵唔抵玩
見開價成1200 冇地方有平
1500蚊我覺得抵
我就係覺得抵
但心又想要 qc30
難選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞