[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
完全唔明點解有人推Amaya同Zari
arrow無晒監獄scene 即刻比LOT/FLASH比下去
cat Zari
反而想知mona作用係乜,都佔幾多戲份
milf
未來線都好好j喎
初頭以為只係Gary既對像
但今集咁多戲份
Amaya British accent 不知幾好j
TOM真係好撚正

佢做thawne真係有種心寒感覺
Youtube好多人想佢地sheshe
屌又sheshe?
要寄刀片
Zoom回歸客串出黎都唔知有無10秒

不過今集幾正,帶個女返去睇返以前經歷嘅事。
得番Ray力保不失
老豆仲有私生女?
唔知老母係邊個呢
咁既質素都可以做lot, 全套最醜的女
真 仲柒過鷹女都好難得
Flash 果套 suit 可唔可以換咗佢,真係好撚柒
究竟 nora想點
佢係頗出名既女諧星
我諗諗下有樣野好唔明,點解Reverse flash今集先知barry個女叫nora,咁未來2049time line嘅Reverse flash 點有可能知佢個名叫Nora。

明明跟劇集time line 嘅 RF係最後死左,佢一定唔知Nora係咩水 不過第4季Earth X個個已經超級大plot hole了。
Plothole呢樣野由第一季已經有
估佢唔到會出返eobard thawne
但同nora有咩關係?
Flash呢套野無一季係無bug
似係nora無老豆 所以周圍搵同老豆有關的野 搵搵下搵到thawne
thawne想借佢過橋救自己走掛
睇佢今集唔知thawne殺左barry老母就知之前應該一直fake緊nora
應該係未來係RF作為mentor咁教Nora有關Flash既野
但Nora就唔知RF係Flash殺母仇人
所以最尾返去2049問佢咩事
但係都係估唔到2049個RF係邊到出黎 同埋點解又用Wells個樣
死都唔請返原本個樣個演員
Zoom請返黎又得幾句對白可惜在啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞