[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
一切都係diaz既計算之中…不過太煩膠啦…今季個未來線好吊癮
快D殺左diaz啦屌 一個冇超能力又唔識精通格鬥技既人可以玩2季真係屌出黎 強如tommy老豆勁完一季之後都比人屌打 佢仲要係忍者大師 diaz只係個cls既古惑仔何德何能做2季boss
岩呀…講計謀又冇chase咁勁
diaz係咁多季最撚廢
malcolm merlyn有錢 識格鬥技 精通箭術
deathstroke打過針 又識格鬥技
Ra's Al Ghul又識格鬥技 又有泉水幾乎不死 又成隊League of Assassins
damien darhk識魔法 本身又係League of Assassins不過走左肯定都好抽
prometheus 有計謀 識精通箭術同格鬥技
diaz 冇計謀 街頭古惑仔 剩識打爛仔交 吹雞 同賄賂政府人員
diaz仲識一樣野…尻叫oliver queen
條傻鳩廢到肥city都單殺唔到差d比人反殺
佢咁既料同第一二季arrow名單上面個d人冇分別
佢係咪編劇d契仔定奶過袋底可以r到2季boss黎做
個樣又唔夠大隻,感覺copy that 1on1 都打贏佢
今季diaz唔係都打咗針咩
但係diggle都同佢五五波
佢打嗰啲咩針嚟
我都想知 佢打完個下大力到一拳打爆舊石 雙手的起左個俄佬同殺哂佢d兄弟 但同diggle打55波 比新綠箭打到pk 定佢支針要keep住打先有效
可能下集同你講係專登入監獄
我都覺得係
多數都係 見佢大搖大擺咁行入去 係差在佢點樣係scpd出黎 斷估唔係又搵人炸差館下嘛
仲有Diaz 話佢自己最叻係有耐性喎
再炸既話究竟gcpd比人屠得多定scpd
死咁多人都仲有咁多人入警隊
我的志願
成日比人炸好慘
batwoman
ricardo dragon差唔多成個DC入面最好打都比佢地整到咁廢
其實再用同一個boss玩多季其實幾正
不過呢個Ricardo dragon只有煩膠感覺
如果係用prometheus玩多季就正
應該係因為前幾季d大佬都係好抽
再出落去都係不斷打
所以整件係玩corruption嚟想搞掂arrow
仆街臭西食到Ollie
Dragon又係要破壞個市場好鬼煩
所以prometheus先咁正
佢對破壞城市零興趣原全係私人恩怨黎報仇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞