[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike

Sara副body真係痴撚線
老左冇咁好j 皮膚好多班...以前arrow s2個期真係真到癲
Arrow今集
Arrow今季真係回勇
驚佢出獄之後又會開始悶
Oliver係監獄成條線都好好睇
講真佢未必關今集d大陰謀事,但係佢一定唔會係無辜同被人陷害
睇左今集未?

Bronze Tiger同Oliver一人一層掃蕩監獄個幕
幾撚驚BT會死 Arrowverse反派洗白多數都冇好下場
估唔到既係佢地會係今集一次過解決曬Diaz、星塵同Brick
唔知星塵同Diaz有冇死透,不過Stanley痴左線
In the DC comics, Stanley Dover is an amateur occultist who hunted and murdered young children, murdering them to use their blood as a means to attract a demonic entity, coming to be known as the Star City Slayer.
睇緊
星塵咁都唔死?
7集寫到佢出返黎crossover
見佢仲典左幾下
雖然無左diaz好開心

但後半季邊個做boss?

唔好係死矮仔 咁我寧願要返diaz
矮仔應該上唔到Boss位,但肯撚定會再出現一兩集
longbow hunters?
Bronze Tiger型撚到
https://www.youtube.com/watch?v=iblyx-CUeQQ

no-look shooting
點解要剃鬚+唔戴兜帽 好怪
Oliver真係命苦
岩岩出獄番屋企屎忽都未座暖
就要去搞elseworlds
連個現實都比人改寫埋
有冇人留意到最後拉遠個全景shot Diggle消失左
全世界都知佢係邊個啦 仲戴黎做咩
打black suit superman
我意思佢光頭look麻麻地 戴兜帽好睇d
原來今集又係James Bamford執導
佢執演既差唔多集集都好好睇
至少佢拍個d fight scene一定特別正
原來今集又係James Bamford執導
佢執導既差唔多集集都好好睇
至少佢拍個d fight scene一定特別正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞