[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
我知,但gary講嘢都好信?
佢不嬲傻,get dumped又唔係一定要食咗先
AMAYA咁都可以復活真係犀利
佢個仔 但係基佬黎
乜料呀...Constantine又係gay㗎咩?
唔係gay, bi者, 之前上過sara
下集有機會出番佢 好似見佢假死咁
我覺得好似山狗

中女咁快死
今季好黑色幽默
未必係佢個仔 姓Queen嘅可以唔止三個
依家先睇哂四集閃電俠,個女個角色真係好煩
完全唔係幫手而係不斷搗亂玩鳩Barry
回到過去鬧老母 因為老母未來會對佢做既野
嚴重懷疑編劇係想幫Iris洗底先創造Nora呢個角色
之前傳話會有另一個妹出場
我有少少明點解Iris要壓抑佢個能力,怕冇咗老公之後連個女都可能冇埋
其實第一集冇咗舊嘢就送佢走啦,少佢少好多麻煩
叫Emiko 好似係
到底仲有幾多個私生子?
覺得套劇好似想將Diaz塑造到Kingpin咁款
但個演員本身都冇果種charisma做呢D終極大佬角色
無呢個氣場
上輯結局阿女幫老豆打爆個墮落人造衛星已經產生左依個個flashpoint
個感覺係佢冇果種自覺性去減少變數出現,不斷講未來有乜有物
性格唔好提一直叛逆期
最後佢改名做XP好過,因為佢係extra problems
其實呢個位好疑惑 barry上季尾好似講過得佢一個係打唔爆個satellite 咁本身個timelines 會係點

本身上季尾有fans 估話barry本身呢度會死 但依家睇黎又唔係咁 有時d fans theory 仲有趣過本身個劇情
你D咩taste 第一二季好睇
上年開始膠
依家集集都覺得好悶
覺得diaz好似big bang theory個Stuart
點解ray Palmer係arrow +LOT 頭兩季冇咁膠

S3+4 整到佢低B咁
第一季好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞