[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
政治正確
要有gay,要有lesbian,要有黑人,要有女人
對白要暗寸侵侵
變性人都有啦。點少得Gay。
martha
其實係一開頭似係玩deathstroke同佢仔條線 不過比人ban左就求其砌隊野出黎 cayden james diaz仲有幾件唔知邊個 但cayden james冇乜霸氣撐唔到場就整瓜佢搵diaz上位 其實佢個樣都夠惡 但衰在細粒同太煩膠..同埋上位上得太快 好夾硬黎 呢頭係跟班 過幾日控制哂成個star city
都真係有啲矮
佢真人得174 完全冇氣場
stephen amell 185但佢咁大隻都唔覺真係好高啦
原來Stephen Amell有185
Curtis係咪全劇最高
diggle 188
curtis 195
連dinah都有173
diaz 174
wb收番deathstorke真比on9..唔係拍之前已經傾掂數嫁啦咩…下下都咁收翻又要改劇本…之後suicide squad已經係咁
生人霸死地,死霸爛霸又拍唔到 執柒左佢啦電影版
成日都話拍…搞勁耐…flash個電影版又係
titans好似係自己品牌?唔同cw要借
crossover真心高質…就算自己幾爛都好…去到crossover就會突然高質番
上兩季聯動真係正撚到癲 屌打jl
唔講幾套一齊crossover..剩係講flash+supergirl個2個crossover再加ollie亂入幫手打reverse flash都已經回味無窮
Sg同Flash第一次crossover唔掂喎
TV版連動起碼我唔撚洗睇超人出黎打完,咁拍黎做麥鳩 JL執左佢啦
係咩…我覺得跨電視台拍得都算係咁…
可能係反派問題
同埋幾個女人打交無啦啦Barry係到
最後係好兒戲…不過為日後帶supergirl入cw世界都有好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞