[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
巨型交叉集
幾套野最期待都係crossover果幾集
Amell 明明有腹肌,做乜變咗腩肉
兩個都好大抽
dllm stephen amell做flash真係唔得 佢個肚仔加鬚根搞到好似低成本cosplay咁
曱甴頭盔
個頭盔真係好柒
換衫唔換頭盔
完全唔撚夾
Lot照舊行痴線路線
supergirl個catco新女角係男變女既變性人, 如果佢鐘意男人咁算唔算GAY?
唔算
因為佢而家無論生理同心理都係女人
點生理上係女人?
佢有子宮?
可以生仔?
oliver 個仔 william 一見到7 roy 就出櫃, 原來係GAY
佢移除左條撚 裝左個閪
身份證都變做女人
如果有男人同佢扑野 係屌佢個閪
如果要可以生仔先係女人 咁大把不育既女人都唔係女人
我都呆左呆
Daddy issues

我可以
唔係要生到仔先係女人,男人有睪丸女人有子宮係基本,legally係女人 biologically根本就係男人,依家頂多叫做太監+GAY
咁你覺得屌佢既男人係基定直
建議你睇埋佢IG啲相先
被矇騙嘅直佬,就好似你覺得佢係真女人咁
咁如果扑佢既知佢係變性都照扑 咁係直定攣
變性人一向外表比真女人正,比真女人更加女性化,不過始終佢冇子宮,佢天生係製造精子既男人,只不過自己閹咗,再加個人造陰道,但其實裏面空既, 又冇陰道神經線,可能只係keep住原有部份嘅賓州神經線,假陰道當然又冇G點,唔識分泌陰道液體,就算有分泌物都只係直腸組織既簾幕分泌(呢度唔明可以上網搵吓變性手術嘅原理),呢啲分泌物同專門用嚟滋潤賓州進入嘅真正陰液差太遠。

一句講晒假野就係假野
男人對個矽膠公仔都有性趣,屌變性人其實同樣原理,不過變性人本身係男人比較嘔心,如果你可以跨過呢個心理障礙咁你可以照屌,理由就同一路食飯一路屙屎一樣,過得到自己心理關口就得,呢個同自己食慾同性取向無關。

但係嗰邊變性人,本身係男人又鍾意男人所以係GAY
其實佢真係除咗對腳比例好加上皮膚白滑無毛⋯個樣仲係好男人,你試吓唔好望佢對腳
CW劇啲化妝算勁,起碼睇啲相都似女人
佢IG自己影嗰啲就勁醜樣,甚至有啲柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞