[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
ollie都可以係咁射…之前有試過
關咩事,非常駐演員成日都cross幾部劇
好痛苦,thanksgiving 今個禮拜冇劇睇
但下星期四劇連動又好祈待好興奮
問題係個裝扮好似
仲有continetine又係玩鬼神
crossover係有得諗既
照有綠箭WO
supergirl都有wo好似
FLASH 都有
elseworld究竟係第2個世界定同一個世界
我都想知到底玩咩
係喎,原來我睇個劇表唔update
https://youtu.be/Q7k2cdX-rZs
應該係同一個
我睇wiki..
改reality咁即係Lot s2咁樣掛
有無人好支持Manchester殺人報仇
突然覺得今集supergirl比人困住個到好緊張
呢個時期正路都唔會再玩暫停架啦
始終去到12中期至1月大把時間佢玩暫停
仲有easter
睇緊有D劇停,以為佢地都停
G持但唔明佢點解要呃埋sg同火星佬
https://www.youtube.com/watch?v=Gq78mPT0wmA
下集講Nia既預知夢能力
但好似好突然咁,之前都係每集一句咁樣突然就直接講佢有預知能力
死獌狗
佢明明都有超能力 係超人嘅敵人之一 (TV無是但啦)
The Elite喺之後應該會出現........到?
darkseid講過supergirl(kara zor-el) 能力上係勁過佢堂弟超人
但往往越勁就越要廢 好似火星獵人咁.....
睇今集arrow trailer..diaz入到監獄都好似冇王管咁
好正常…好似話kara照yellow sun既時間長過clark...所以勁好多
過度神化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞