[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
屌你老味,除咗一開始打爛塊牆之外真係完全唔覺Diaz 打完針有幾勁 咪又係一把刀仔搞掂佢,個時柒Roy 係咁咦徒手捉住支鎗硬食粒子彈都冇事啦
男Cupid
屌, 最尾ollie冇殺死diaz, 好怕佢之後會再出現
明明oli講明要殺佢,又玩放生
憑咩呀呢條友
暗算呀?
應該殺左啦
仲以佢die in prison behind bar
屌, 最尾ollie冇殺死diaz, 好怕佢之後會再出現
明明oli講明要殺佢,又玩放生
應該殺左啦
仲要佢die in prison behind bar
今集不足係個下反殺
咁不如diaz講講下野踩到碎左既相冼親吉死自己算
有既 快左 大力左 耐打左
都明佢輸 冇操咁耐 又唔食飯 不過兩下反殺又快左小小
就算死左都可以返生
係…ollie發夢…
頂…唔講唔記得diaz打左針
真係冇乜點show到出黎
會唔會一刀就死呀 Oliver好似食咗佢幾刀都冇事
maybe diaz禁藥真係勁左...?
吉個位應該似心wor
oli食幾刀好似都唔係刺傷
食藥體能上升兩倍
但0既兩倍都係0
nate老豆會有咩陰謀?
一開始見到佢有啲意外 點解條友咁熟口面
原來係bttf嘅biff
btw個個都J sara 我照J返gideon
RIP應該遲下可能或者會出現返
我希望rip一世都咪撚再出現
Gideon真人幾時再出場呀
oli 瞓地個時都比Diaz 一野插過落去
https://www.youtube.com/watch?v=GTCE00NUstc

When you're the fastest man alive but you get struck by lightning
I think he is not faster than a lightning yet
what tf... so he can travel fast enough to travel back in time but not faster than lightning
插Oliver 左手手臂之嘛
一開波見到sara咁樣真係呆咗,正到癲
應該唔會掛,金髮英國佬已經有Constantine
如果唔係又要見佢側起個死人頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞