[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
lot down晒落黎 但出到第3集仲未得閒有時間動力睇
arrow 呢季又係講 ricardo diaz 一直係到圍繞成個 city fbi 都無晒佢乎
真係頂唔順 劇情又拖 每集都要1.3倍速 睇完就算
明明今季劇情癲得嚟好過癮
Future Dinah 又索咗
點解好似變左黑人
明明好睇過基閃電...果陣BEEBO打大佬真係估你唔到
lot今季唔多掂
唔係呀 上集好尻…中間變左音樂劇
我覺得仲幾好睇喎
Constantine 撐場
主要睇oliver條監獄線
主要睇未來線
唔知oliver係咪會斷手
有一齊咩?, sp咋, 我覺得ava同西裝nick幾襯
係咪除左Lena, 所有要角都知Kara係supergirl ? 呢個setting真係好on 9
Constantine 呃佢去做餌之嘛,邊有一齊過,sp都冇份
今集搞咁大輪都摧毀唔到ollie
係咪要好似smallville咁,lena到最尾點都變奸角
Ollie神早喺俄羅斯慣啦
一係就好似Prometheus 咁迫到佢I like it and I want to
問題,今日冇flash?點解?
係…一個人經過左咁多事都仲生存到…點會比呢d野咁易摧毀到…
最後講 i am inmate 4587 好有霸氣
選舉
講起inmate 4587,早幾集一開始講嗰句仲講到好開心同好正義咁
即係bl都冇
可能未知diaz搞佢屋企人掛…一開始都係想安份守己快d出番去
今集專登不斷提起Queen family同Robert Queen嘅legacy
睇嚟畀哂暗示new green arrow係邊個
今集gary同nick講俾constantine 飛左
連lena老母同maggie都估到, Lena係真on 9 定扮唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞