[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
真心唔識 無睇dc comic book 只睇過CW 劇
屌上季已經中途轉故事線,今季又黎?唔好玩啦
今集gideon做咩係咁刷存在感
我覺得係roy...因為未來線dinah好似好憎roy..又問roy記唔記得自己對佢做過d咩
唔記得點解會死左腦

btw...我諗起後空翻完之後比nyssa.......
未來william點黎?佢唔同flash...如果earth 2 都講得通
睇完Flash5x08 Trailer 好癲
第100集
我淨係覺得nora盡得老母真傳,一樣咁煩膠
Btw, kf咁快就可以自由轉換
一開始都同情nora
上集好返 今集又煩過
柒ROY轉身
BARRY又唔知做左咩黎...?
好過而家唔知做咩吉死左DIAZ
但係新green arrow睇落瘦啲高啲
roy就肥屍大隻條頸又粗
唔多似
Nora好撚煩 west allen一家條線好煩膠 幾時完左佢
今集講cicada origin仲好睇過個主線
Mardon出場講兩句咩都冇做過 以為佢會走佬
天氣女巫件衫柒到好荒唐
我最唔滿意Cicada一樣野係佢把聲要特登壓低,雖然有解釋係因為佢插穿個肺,但都係有啲刻意
不過好過Diaz
其實佢個復仇理由頗牽強 大把人比meta害得好慘
佢只係咁啱比把meta knife插到,而且Grace仲生存緊
但其實我覺得醫生似係有啲野 最尾好似借啲意想manipulate 佢去搞班meta咁
k
有,只係不嬲冇睇開supergirl 同Gotham
Supergirl都係睇連動
Bronze Tiger真係好撚型 睇番wiki佢識好多樣功夫 唔怪得合打起上黎好紮實 拳拳到肉咁 之前比佢拎住隻爪真係哂左
有…gotham下年先有 隔離titans都幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞