[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
Bronze Tiger唔算二打六啦 反而覺得Brick同星塵廢左好多
唔通集集都無傷通關咩
坐監無操開嘛 同埋明顯oliver係監獄入面係最好抽果個啦 前幾集跳上第二層捉住brick
出獄呢集好睇到 之後出返fefe又會直線下降
佢成日唔食飯囉發現 次次見陣佢拎完野都擺係到唔食既 有bug
今集突然間反殺diaz有啲估唔到
打打下無啦啦一下ko左
男神唔使食飯的
佢反殺快到幾時拎把野出黎吉左落diaz到都睇唔清楚 仲快過反殺忍者大師個到
反殺忍者大師同第四季最後企定定拳頭交都係arrow黑歷史 今次個反殺都有啲膠,全程比diaz屌住打無哂力一野秒返佢。Btw 我鐘意第6季同diaz個雨中對決多啲,個配樂加埋個畫面真係不得了。
忍者大師個到我反而覺得冇咩 用番佢既招黎殺佢 第4季真係最on9 7季之中得第4季係最廢 唔係有渣康吊下癮同埋想睇佢妹復活加黑化我諗都棄左唔睇
第3季用返個招其實幾好,算有啲心思,但問題係雪山對決好睇過最後決戰好多
都係既 最後個到如果打耐d會更好
重點用番同m2招搞掂ra's
我已經諗起個死人樣
突然諗起 flash museum 會唔會講barry就係savitar
Nora知道老豆原來都會變奸唔知點諗呢
有機
唔係話係同父異母嘅細妹?
佢應該去fantastic beasts做newt兄弟,
一齊側住個死人頭
係戲院睇到我一齊頭已側
都似ROY 之前佢打DIAZ個集睇到隻眼似係ROY
Flash5x07邊到有得睇呀
次次最快都要等到星期四
如果係roy又冇必要喺Team arrow面前隱藏身分wor...下集原本個title係「my name is emiko queen」,改左做「unmask」,我原本仲估係咪Earth2 Rorbet queen同shado個女

睇黎改左劇情
我覺得似未來William
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞