[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (8)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
ricardo dragon差唔多成個DC入面最好打都比佢地整到咁廢
其實再用同一個boss玩多季其實幾正
不過呢個Ricardo dragon只有煩膠感覺
如果係用prometheus玩多季就正
應該係因為前幾季d大佬都係好抽
再出落去都係不斷打
所以整件係玩corruption嚟想搞掂arrow
Dragon又係要破壞個城市好鬼煩
所以prometheus先咁正
佢對破壞城市零興趣原全係私人恩怨黎報仇
完全唔明放係箱入面有咩意思 等個炸彈爆之後同team arrow攬炒?
如無意外下季會唔會咀ruby rose
本身以為talia會係今季boss 而家睇落又唔似
係幾正既 youtube d外國網民都話就算佢爛左面都好正
佢個口音都好正
唔係好識分口音 剩係識小小分英同美
上一季頭個幾集都有keep住講deathstroke同佢個仔以為會好吸引
後尾好似因為版權問題傾唔掂數後半季條線改做寫晒Diaz
當時已經頂唔順一個區區古惑仔可以磨爛蓆玩成季
吹到連最勁既幫會The Quadrant都俾佢一個人滅團
點知季尾死唔去, 仲要延續落黎今季
真係好怪 一個咁既人可以做到2季boss

雖然佢漫畫好勁聽講 但演唱做唔到種氣牆 跟班料黎
漫畫點勁法
james真係好煩
點知係比diaz 關係個木箱度放左佢走,個編劇其實想點 點解啲劇情咁兒戲

<<有炸強嘛
Legends of tomorrow今集又reference大白鯊又reference Stan Lee
慣左diaz係咁廢了
flash上年差d闔球鏟都冇事,arrow居然未打完打垃圾diaz
有冇留意到今集 legend of tomorrow Constantine flashback入面果個係唔係supernatural既Michael
唔通玩crossover?
定係papa midnight
每次見到箭神第一戰個trailer我就覺得ollie做到入型入格d
agger..eggsy射箭有d柒味 雖然佢練到好勁 但ollie射箭好撚瀟灑
真實射箭係咁射wo,
ollie個d 企定定一支支擺位射根本太慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞