[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(4)

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
搞咩?
真係拍劇定點?
點解呢個王子會係廚房度?
好想知
開心速遞咁多FF情節真係好正
之前玩民初,宜家做埋王子
唔知有冇阿水公主look
一上ig睇到心諗搞咩呀 王子look配廚房
between,有一刻見佢扁咀
呢個組合…
無眼鏡呢點令人有D在意係咪劇照
好靚仔
終於
呢2個禮拜每一次睇預告都見唔到有工水個心都會灰一灰
我都即刻諗係咪聖誕舞會
許願池又中
之前我寫嗰篇同人文
威龍咁識玩 聖誕舞會要著到咁行 扮曬中世紀王子
係咪又係威仔啲鳩提議
舊年secret angel都係威仔話要玩
係囉,我都起到諗係咪拍緊其他嘢
可能又客串流行都市嗰啲
不過見到套衫咁 應該都只有開心速遞啲ff先咁癲
歷時大約5日,第一屆非官方人氣投票結果公佈
首先係
「我最喜愛龔水主線大獎」(共183人投票)
首先公佈止步五強嘅決賽選手:
第五名 - 392<真命騙子>(oh actually,希望呢集下世可能會得到第一名寶座
第四名 - 410<接龍麻雀王(下)>(阿龔見到呢個結果只係講咗三個字:「多謝晒」
終於嚟到緊張時刻,深獲各位喜愛嘅三集就係...
第三名 - 376<水的燁緣(上)>(61票)果然係同居無限好
第二名 - 280<燁來越愛你(下)>(93票)阿水估唔到大家都咁想佢成世做洗頭妹
第一名 - 386<愛情當入樽>(104票)

少年龔聽到結果好開心,即刻以愛心表示謝意,並表示會同編劇爭取多啲出場機會

緊接落嚟係
「我最喜愛龔水串場大獎」(共179人投票)
有三名選手突圍而出,佢哋分別係:
第三名 - 391<龔燁大鑊了>(66票)阿水希望係真心投票畀呢集,而唔係好似佢咁send錯
第二名 - 382<我舅母係群姐?!>(70票)爛賭水形象深入民心
第一名 - 393<又到七月十四>(80票)

少奶聽到好開心,仲話會煮返幾味撚手小菜答謝大家嘅支持

最後講返,今次問卷同時調查埋男女比例,當中近95%係絲
另外大家有冇嘢想喺下次問卷調查問?
另外大家有冇嘢想喺下次問卷調查問?

我最喜愛的龔燁西裝選舉
Or
我最喜愛水水造型選舉

似係拍戲
但就唔似係拍開心速遞
背景有哈囉喂裝飾?
嘩,啲第一、二名同我揀嘅一樣
如果可以,想調查下大家最想龔水嚟緊有咩情景(雖然只係ff許願池,但難保有一日真係會拍
但依個好似好難用mcq問
btw 等你vol. 3啊
拍廣告?
都有呢個可能
因為阿蟹今日都冇拍劇
我都見到 應該係!
仲哈囉喂?
唔係已經過咗?
而且眼妝都好哈囉喂(好似戴咗有色con)
廚房果段又有個譜架喺度⋯
其實有無可能係拍台慶野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞