[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(4)

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
提前知道考卷問題就要答啱㗎啦

唔記得咗講樣嘢,如果下次我喺最後加個問卷調查下大家最鍾意係集數好唔好
純粹係個人八卦想知道
太長唔quote啦
岩岩過mean 會努力備戰vol2
眼屎果題一望就諗到答案 因為真係好深刻
西裝問題好難答咁喎
係咪佢俾人淋水果陣著咩色西裝之類
鍾意邊集可以多選嘛?
多選既話啲人會唔會選晒 如果只可以揀1集你會喪loop既會準啲

between, 問問題唔知可否講劇名呢,我唔記集數number架
我會寫明最多揀三個
你叫我揀最鍾意嘅一集我都揀唔出,我loop開所有主線
服裝題會揀啲經典場面嘅,同埋提提大家,唔係淨係講西裝㗎
服裝題好刺激
不過如果問邊集邊套衫入面襯咩色⋯⋯ 我基本上紅綠色盲⋯⋯
服裝題真心驚
講色盲我應該嚴重過你啊絲打
我上次灰色杏色西裝都分唔到
我覺得係大家對某啲顏色嘅定義有唔同
放心,我揀嗰啲顏色都幾sharp,同埋唔會出啲陰人位
不過只限服裝題,其他part記得睇清楚題目同答案先好揀
我竟然就係平均分
等睇vol. 2
上次106分 好期待vol2
例如Max嘅湖水藍(綠)帽
邊度有得睇返第一屆☺️☺️
喺主post嗰度,不過好耐之前嘅事,依家沉晒底
感謝絲
留名先 好耐冇追過tvb cp la
歡迎
其實我都係
潮善得咗
等睇下pair 工水得米

潮善終於一齊 當初最中意就係潮生
自從阿工同水水有感情線 潮生先退居第二
係啊我都係
但中間講佢地散個度我覺得爛爛地

大女婿得米
二女婿快啲發力啦
但求444唔好好似428咁就滿足架啦
喺雙下巴天使保佑下,我橋如泉湧
所以龔水相關MCQ vol.2已經出爐啦

https://goo.gl/forms/GLIwO6RDX3oxZGG52
**大家唔介意嘅話記得做埋份問卷呀
**未做過可以做返vol.1先: https://goo.gl/forms/8eAJDJ1RqoKFhaEn2

本來有一題係問阿龔最常著咩色西裝,但係計數嘅時候發現唔知應該點計好(譬如同一日內有幾個scene,究竟係跟日子計一次定係跟場景數目計幾次),所以放棄咗

本次MCQ優等生可獲阿龔一咀以謝天下滿分
唔及格嘅要接受紅藥水洗頭

潮善同工水兩條線有啲似 都係鬥氣 不過工水小學雞好多 潮生完全係dream man 高大靚仔又有錢有勢
大家姐知道潮生唔係金城武 崩潰果集勁癲勁慘 但中期離離合合 黑夫共和國果段時間真係麻麻 到合作拍曹總傳先好睇番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞