[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(4)

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
岩岩講曹總學溝女
有連到戲好正呀 講送鮮花
應該要學尚善老師的愛情必勝秘訣果條友又唔係度
好期待曹總會唔會有新一輪攻勢去追求水水
想睇阿龔會唔會出招斬桃花
妖其實阿龔要斬桃花好簡單姐
出聲話我係熊若水男朋友咪得
如果再有其也k君出現,就阿龔帶旺阿水啦
明明之前冇戀好失
阿龔返黎就一個接一個

個人意見唔應該再有人追阿水了
來來去去都係咁上下既橋
但我唔介意Kai叔出來玩下野 派膠式咁客串下k君
真係要搵條友點醒果條小學雞
但mr K係要被水水拒絕過㗎喎
不過呢個條件已經冇人理過咁
其實阿龔知唔知自己都係K先生…上次係蛋撻KIM, 但好似冇一個shot 拍佢知道自己係K先生…
佢聽到David講算命師算到阿水的k先生嘅事
隻眼突到好撚大
佢都未知mr K嘅條件 淨係知道有個K字,不過八龔好快就八到返嚟
全知道師傅係時候出現提醒下大家
不過K君追水水,阿工出招呢條橋用過幾次真係夠啦
係時候玩其他方向
係呀,但我feel 唔到佢知自己係Mr.K...最衰都係蛋撻Kim..
不過那時David冇再深講成為k先生最重要嘅criteria (表白過但比阿水拒絕)
同意樓上
全知道師傅係時候出黎提醒下大家
我反而想佢地一齊左,之後先醒起全知道師父既預言。
唔係因為知道個預言所以行埋一齊,咁樣Sweet D
其實有冇人講過個師博堅定流
阿龔應該唔理佢咩真命天子條件
有理冇理都上咗先
佢似信人定勝天嗰種人
咁曹總都表白過被拒絕過
其實根本冇人care過“表白過而且仲俾阿水拒絕過”呢點
作為一個八婆只要中少少條件已可以興風作浪
咁我都信,不過佢而家唔知等乜(唔好同我講等贏返間廠呀下)……
而家係皇帝唔急太監急
佢冇sense到自己都係K.Y
班K先生全部都二打六,阿工又唔放曹總在眼內,完全零助功

Jenny仲好打過班K先生
我覺得間廠係一部分
同埋佢似等緊阿水嘅一個signal
話哂之前咁大舊檸檬 打籃球嗰次又會錯意
仲要搞出Industry咁大單野 仲未知真相
佢一定冇岩岩回水嗰陣咁積極
如果之後又出一件大事 好似心戰咁
兩個人一齊面對 阿水又show到其實對阿龔都有好感 咁就有希望啦
所以我好期待哈爾濱
許願池: 阿水視覺pls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞