[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(4)

1001 回覆
50 Like 8 Dislike
佢呢排真係好鐘意baby blue
Stanley好charm
00都係
呢隻色真係唔係個個都carry得起
stanley 係bbc live有講
因為要上台演阿龔 所以要著戲服同眼鏡
許家傑都係架

我比較concern 嘅係,有冇宣布添食?
有表演?定要每套劇集present啲野?
如果係咁其實係咪即係會添食?
咁好事
世界仔sell野
開正佢拿手好戲啦
原來係咁
話時話好開心stanley可以以主要角色參與event
有種苦盡甘來嘅感覺
係有包含廣告成分既表演
所以未必會出街既
應該唔係講添食
今晚主要叫客戶落廣告
今晚主要叫客戶落廣告

開正龔燁拿手好戲
Stanley繼續加油
睇好龔燁啊
係live有講
有一句同送水輝一齊講既
「 搵我地做 產品代言 都ok」
我好想再睇龔水拍廣告

想講阿蟹次次著禮服都好靚

好想睇呀。見相已經覺得好charm啦
Stanley講可能出唔到街
因為有sell嘢廣告成分
唉廣告呢家野
係就無辦法啦 坐等星期二
weekend終於得閒講下MCQ vol.2常見問題&解答
如果唔知我講咩可以先做返個test:https://goo.gl/forms/GW0n4RPqngbmVinH2

今次平均分有130/190,低過平均分有日會有人上門幫你用紅藥水洗頭
頭三名優等生分別攞到181、179同176分
各位考生記得趁住weekend溫好啲書,期待下次出現滿分考生

以下講返幾條常見錯誤:
1. 究竟兩人同桌打咗幾多次麻將?4次
(382同KC、Terry打麻將,410深夜二人麻將教室、410麻將王決賽、412同群姐大小姐打麻將)
2. 除同居時段外阿龔拜訪過幾多次熊家?4次
(383同其他同事一齊BBQ、402作為伴郎出現、410上門賠罪耍花槍、428道具人)
特此鳴謝曬月光絲本題更正答案
3. 兩人同lift幾多次?5次
(261壁咚、275請你食鳳爪、279食檸檬、383你未㩒lift喎、386特等為咗一個啱啱失戀嘅女仔返嚟)
如果仲有其他問題想知答案就再講啦
至於人氣投票結果,如果我今晚得閒就會出埋,唔係就聽日公佈

最後賣個廣告,vol.3已經密鑼緊鼓籌備中
今次新增嘅圖片題伏位唔少,大家睇路
同時level 3會增設場景道具題,考驗大家對細節嘅記憶
敬請期待
上兩次都係靠記憶做,但兩次都低過平均分
決定今次真係溫下書先做

多謝絲打咁用心整個考卷出黎俾大家做
Vol 3

迪迪尼FF情節?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞