[KPOP] 2018 KPOP討論區 (14)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
izone o榜1萬2都執到個周冠 好命到呢
你覺得bts 冇咩
正常大勢團都會買
啲army咁撚鍾意串鳩啲買廣告嘅團仲以為實冇買添
但sm嘅團真係未見過有買
低級引戰技巧

Bts又真係無
不過講真買廣告好閒 宣傳野 唔明有乜好講
唔係好似某團買youtube trending咪得
真心問,班fans平時刷views講到YouTube諸多要求咁,而正常人去Youtube睇片見到廣告嗰陣應該都係睇完5秒就飛走佢,咁究竟買YouTube廣告對實際views既數字可以有幾大影響
想睇solo嗰位表演破世界紀錄
飛夠唔知幾多個廣告會逼你睇晒先可以睇片(?
我見過bts都有 其實好多你買左都唔知 推薦list應該都可以買 正常公司宣傳手法 落廣告有咩問題
其實好似係某團張揚地落廣告後, D人先開始講
bots
Dok2係LA留貴重野係車俾人打爆架車玻璃偷野 相機電話Passport乜都無哂
https://www.instagram.com/p/BpzeLySl0RE/
買左廣告會扣少啲views,本身賣10幾秒廣告都係正常行銷手法,只係國際女團成首歌咁落廣告有啲核突姐
扣少d views洗乜買廣告
學blackpink分類做人物與網誌咪得
錢都唔洗比
廣告好似睇30秒以上就計一次view
每次有效view數要會收錢
飛左廣告應該唔計入唔收錢
係外國唔將貴重嘢跟身
當係韓國咁
首歌怪怪地...
https://www.youtube.com/watch?v=BJUjR2N0aEM

KEY 키 'Forever Yours (Feat. 소유)' MV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞